fredag 26 augusti 2011

Gatukonst, tänder och sånt

Nu ska jag äta popcorn och se färdigt Banksy - Exit through the gift shop som jag började se tidigare idag. Det är en dokumentär om gatukonst och främst om den brittiske konstnären Banksy och för mig som hellre tittar på gatukonst än på "finkonst" var den här dokumentären väldigt sevärd.

Idag kommer förresten att gå till historien, åtminstone till den här familjens historia, som dagen då Elly fick sin först tand. Jag har försökt att kika på den där lilla tanden hela dagen, så spännande tycker jag att det är!

13 kommentarer:

 1. Vad spännande! Grattis Elly!

  SvaraRadera
 2. Första tanden, vad kul =)

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande med tänder. Jag bara går och väntar på den där lilla vita saken hos Vilja :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till första tanden ;) Ja alltså ja hínner inte ens tänka, och vill ju hinna njuta nu när vi sagt sista barnet!! Har haft så jobbiga graviditeter så ja avstår en till alltså...

  SvaraRadera
 5. Åh vad spännande med en tand! :)

  SvaraRadera
 6. heja tanden! :) dokumentären låter superintressant, älskar banksy :)

  SvaraRadera
 7. Den dokumentären måste jag se. vansinnigt fascinerande konststil som jag inspireras av mycket.

  SvaraRadera
 8. Så himla bra dokumentär!
  Och gud så spännande med tanden.

  SvaraRadera
 9. Men GUD, vilken STOR nyhet jag missat =/ Stora tjejen =)
  Elsas är på G, men sitter som berget!

  Stor kram till er!

  SvaraRadera
 10. Åh, en tand!

  Jag har också tänkt se den dokumentären idag! Det får nog bli ikväll när min kompis som kommer på middag gått hem.

  SvaraRadera
 11. Åh vad spännande! Det är så gulligt när de börjar få tänder :)

  SvaraRadera