onsdag 24 augusti 2011

Grannar


När jag flyttade hit blev jag lite besviken när jag upptäckte att den brittiska kvarterspuben precis hade stängt. Igår fick jag en skymt av den nya hyresgästen och konstaterade snabbt att en tiger i grannskapet inte är så dumt heller.

12 kommentarer:

 1. Ja många tycker ju inte att man ska ha gåstolar eller hoppgungor för att de hämmar utvecklingen. De ska tydligen inte lära sig krypa och gå som man ska. Och visst lär sig barnen känna sin kropp, styrka och smidighet genom att vara på golvet, men en gåstol kan väl inte vara så fel om de gillar det? Jag vill som sagt att han ska vara mycket på golvet för jag märker att han lär sig saker och kämpar varje dag, men pauser är ju kul också :)
  Jag tror inte gåstolen hämmar egentligen, om man inte har dem där hela dagarna förstås :)

  SvaraRadera
 2. Coolt! En sån skulle vi ha på balkongen. Fast det är klart, katterna skulle nog inte uppskatta det...kanske inte mannen heller.

  Kommer du imorgon på tryouten förresten?

  SvaraRadera
 3. Kan inte låta bli att först kommentera kommentaren ovanför om gåstol o hoppgunga.
  Min Märta, är 5 månader, och har hoppat i sin hoppgunga sen hon var 3 månader, och går i sin gåstol dagligen.
  och kryper! Så tror inte alls på att det skulle hämma utvecklingen, även om jag också hört det! :)

  Sen till inlägget, JAG vill med ha en Tiger som granne! Min granne är inte alls lika rolig - han har visserligen röd belysning i hela lägenheten och brungula yfrontskalsonger med blommor på..

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Fan vad kul. Mikaels kollega sa häromdagen att hon ville boka in middag på gamla st george och att där fanns en tiger nu. Och nu förstår jag ju verkligen vad hon menar. Den är ganska... stor. Kram!

  SvaraRadera
 5. piggar ju upp lite om inte annat :)

  SvaraRadera
 6. Coolt! Jag skulle också vilja ha en tiger som granne. Fast jag har ju andra djur vid närmare eftertanke. Lodjur, rävar, älgar och rådjur. Jag kanske ska vara nöjd med det...

  SvaraRadera