lördag 13 augusti 2011

Humörhöjare

Att åka spårvagn är tydligen svårare än vad man kan tro. Det är visst väldigt svårt att flytta på sig och släppa förbi folk som vill av om man täcker för utgången med världens största väska, ja, det naturliga är ju då att putta på den som står bredvid istället för att flytta på sin enorma väska. Och ska man gå på spårvagnen måste man ju skynda sig, så man kommer på innan folk går av så det blir så trångt och mysigt som möjligt.

Att åka med en proppfull och bastuvarm spårvagn i ett os av svett, öl, hund och parfym är en riktig humörhöjare och rekommenderas varmt.

(Nu ska jag äta, sluta sura, vara glad över att återse min kära dator som inte fick följa med till ön och hoppas att Pulp och Kanye West spelar så det hörs in genom mina fönster)

4 kommentarer:

 1. Fy, kan se det framför mig. Jag verkar ha lite svårt att kommentera via mobilen, går inte skriva ibland. Sötaste bilden nedanför på henne! <3 vi har kört blöjorna via kilomarkören men så har hon ju en yttepytterumpa också.. ;) Pampers har ett kilo extra än Libero så de har hållt längre, vet du vi köpte 4 paket i maj början tror jag..och jag tog sista blöjan där ur i förrgår..bra skit! Förresten har jag nog kommit över min bajsfascination tror jag.. ;) hon gör ju stora lass med riktigt bajs numer, inte lika häftigt längre och damn the smell! Avlider lite smått var gång.. Trevlig lördagskväll på er, kram!

  SvaraRadera
 2. åh har ni ? vart var ni någonstans ? :)

  SvaraRadera
 3. Hörde du Pulp och Kanye? Visst var vi på plats och såg båda konserterna. Eller, jag såg mer på skärmarna eftersom att folk är ganska bra på att trängas och jag inte vill utsätta min putande mage för alldeles för mycket klaustrofobi, vilket gjorde att jag satt rätt långt bak. Men vilka konserter sen, där missade du nåt (men jag hoppas att du hörde ändå) :)

  SvaraRadera
 4. Ah, ja de däringa spårvagnarna kan vara riktigt trevliga ibland.

  SvaraRadera