söndag 28 augusti 2011

Intervention

Jag har igång sjutton matcher och blir upprörd när det inte är min tur i någon av dem. Jag har inte kunnat somna de två senaste kvällarna eftersom jag hela tiden måste lägga ett ord till och när jag till sist har slutat spela är jag så uppe i varv och ser bara en massa bokstäver när jag blundar.

Wordfeud*, Wordfeud, jag visste att det skulle bli så här. Men för att jag inte ska bli ett hålögt vrak ska jag nu göra en intervention riktat mot mitt spelmissbruk; från och med ikväll är det iPhoneförbud i sovrummet. Spel på dagarna går bra, men efter läggdags blir det inget spel.

*Till er som undrar vad jag pratar om: Wordfeud är en Alfapet-app för iPhone och det är oerhört kul och mycket beroendeframkallande. 

20 kommentarer:

 1. Själv får jag inte igång mitt konto! Det står att jag skapat ett men det går inte att logga in (jag fick ju inte ens välja lösenord) och när jag klickar på "skicka lösenordet till min mail"-knappen så kommer det inget.

  BLIR GALEN. VILL OCKSÅ BLI BEROENDE AV ROLIGT ORDSPEL.

  SvaraRadera
 2. Jag har skickat en invite till dig nu! :) (jag snokade till mig ditt användarnamn på twitter, så fräck var jag!)

  SvaraRadera
 3. Haha, SJUTTON matcher?
  Du kommer bli oslagbar!!!

  SvaraRadera
 4. Jag heter aincolombia, ska vi spela?

  SvaraRadera
 5. Haha, jag tar mig alltid tid att spela litegrann när jag precis gått och lagt mig och innan jag somnar ;) Men jag förstår dig, det är frustrerande när man har jättemånga matcher igång och det inte är ens tur i någon. :)

  SvaraRadera
 6. Wordfeud finns för Android också, men jag står emot för jag tror att jag kommer att reagera som du också. Har så sjukt lätt för att bli spelaren så det är säkrare att låta bli, hehe.

  SvaraRadera
 7. (spelgalen skulle det stå. måste bli bättre på att korrläsa.)

  SvaraRadera
 8. Åh men 17 matcher? Jag tyckte jag hade mycket med tre! Men jag känner igen besattheten, det värsta för mig är på jobbet när det är meningen att jag ska jobba.. :)

  SvaraRadera
 9. Haha...samma här, har igång massor men först fattade jag inte så jag satt och väntade i en timme på en..bra irriterad var jag. Sen fatta jag att jag hade 72 timmar per drag..haha! Kakansmum heter jag nu, ta ett parti m mig ASAP! ;p

  SvaraRadera
 10. Aha. Har inte iphone så kanske därför jag var clueless angående wordfeud då. ^^

  SvaraRadera
 11. Du låter som min sambo när han spelar spel :-)

  SvaraRadera
 12. Jag har inte vågat testa för att inte skaffa mig ett till tidsslukande nöje :).

  SvaraRadera
 13. Jag har inte vågat testa för att inte skaffa mig ett till tidsslukande nöje :).

  SvaraRadera
 14. Jag har både telefonförbud och datorförbud i sovrummet - i tankarna iaf - i verkligheten går det inget vidare med det där förbudet.

  SvaraRadera
 15. Hahaha; flåt! Men vet vad du menar! Är Iphone missbrukare efter läggdags, spelar angry birds tills jag blir yr ;)Utan tele i sopvrummet och jag dör ;)

  Förresten; Va Elly kinkig, febrig när tänderna kom? KRAM

  SvaraRadera
 16. Tur att jag inte har någon iPhone då =)

  SvaraRadera
 17. Svar: Nej det är kanske lika bra att spelet inte funkar, verkar ju väldigt beroendeframkallande. ;) Men jag har inte betalat för det, det verkade finnas en gratisversion (?).

  SvaraRadera
 18. Haha så det kan gå! Det kanske är bäst jag håller mig ifrån det ändå.. ;)

  JaG jag gillar lila, fast jag gillar egentligen de flesta färger. Det kan gå lite i perioder vad jag är sugen på att sminka mig i för färg. :)

  SvaraRadera
 19. Intervention scmintervention, you'll buckle, i know it ;) Vi kan checka in på rehab tillsammans annars.
  Mvh/slut på batteri klockan 17

  SvaraRadera