torsdag 11 augusti 2011

Kaffe och choklad

   -Åh, Niklas, du har ju inte druckit kaffe idag, är du inte hemskt sugen?
Översättning: kan inte du sätta på kaffe, servera mig det och glöm inte chokladen! Niklas påstår att jag ibland inte säger riktigt vad jag vill eller vad jag menar. Jag brukar förneka detta, men den här gången kom jag faktiskt på mig själv. Niklas tror förresten att jag dricker eftermiddagskaffe bara för att få en ruta mjölkchoklad och en ruta mörk choklad, som numera hör till kaffet här. Det kan nog ligga något i det, men bara lite.

11 kommentarer:

 1. Haha, det där är så klockrent och då typiskt tjejigt att göra så. Jag är likadan. Och den där chokladrutan till kaffet är du värd. Så fortsätt dricka eftermiddagskaffe! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. SV: Jag vet inte riktigt faktiskt! Först och främst vill jag plugga upp gymnasiebetygen, och sedan finns det läkarsekreterar/receptionistutbildningar så det ska nog bara vara att välja och vraka!

  SvaraRadera
 3. Haha killar de tror så mycket... men när de har rätt så håller man tyst hehe

  SvaraRadera
 4. Hehe ja eller hur :) Tantigt är det nya svarta! haha

  SvaraRadera
 5. Är det inte så med tjejer. Att de inte säger saker rakt ut och sen tror de att vi ska förstå det.
  Om inte så blir det sura miner :)

  SvaraRadera
 6. Känner igen mej! På pricken :-) Eller också lägger jag mej under lämplig katt och hävdar att jag inte kan resa på mej. Förresten? Varför tycker man att den superenkla grejen att sätta på kaffe är så jobbig? Jag har en teori om att jag gillar att bli serverad och liksom lite ombrydd. Det känns mysigt när någon annan kommer med en kopp kaffe:) Åh, nu blev jag sugen...ska leta upp en katt :D

  SvaraRadera
 7. haha jag är också expert på att prata runt saker, men min sambo förstår aldrig det ;)

  SvaraRadera
 8. Åh choklad alltså.. Jag jobbar kvällar den här veckan och de senaste två dagarna har jag ätit en chokladkaka per kväll. Kanske inte världens bästa vana liksom. EN ruta låter lite smartare, men också väldigt, väldigt självplågande ;)

  SvaraRadera
 9. Idag börjar livet utan socker och kolhydrater, gah!

  Lillskrutt hostade lite inatt efter matningen, hoppas att det inte blir värre. Ska vi säga vid tolv på måndag vid parkeringen? Sedan är det ju lite svårt att passa tider nuförtiden...

  SvaraRadera
 10. Lite "jag vet att du vill", haha.
  Jag gör nog samma sak fast lite mer lömskt, haha.
  Du och Niklas är så störtsköna!

  SvaraRadera
 11. Jag skrattar ihjäl mig.
  Just sån är jag också.
  Och min man blir galen.
  Han förstår inte mitt språk säger han.
  Du får väl gå en kurs svarar jag.

  SvaraRadera