måndag 22 augusti 2011

Körv


Jag förstår inte hur jag kunde vara vegetarian i 5 år utan att sakna korv det minsta. 

13 kommentarer:

 1. Mums med korv!

  Jag är förvånad över att jag inte saknar sötsaker, jag har inte just ätit några godsaker (kakor, godis mm) sedan jag fick Oscar. Inte för att jag bantar på något vis utan för att det inte är så mycket som smakar något. Så jag känner ingen anledning att äta sådant då och aptiten har inte kommit tillbaka än riktigt.
  Men jag får se det som en gratis socker detox, hehe!

  SvaraRadera
 2. haha, jag var vegetarian i flera år. när jag berättade det för en tant på jobbet tittade hon chockat på mig och sa: "men... äter du inte ens KORV?!". det var liksom otänkbart i hennes värld :)

  SvaraRadera
 3. Jag har nog aldrig ätit så mycket korv som jag har gjort under graviditeten och amningen :)

  SvaraRadera
 4. Ja korv är gott det! Jag skulle nog aldrig klara av att vara vegetarian, jag tycker det är alldeles för gott med en grillad köttbit eller kyckling osv. Mums! :)

  Ja det är så mysigt när bebisarna börjar intressera sig mer för olika saker. William har nu börjat tycka att det är roligt att titta på böcker också! :)

  SvaraRadera
 5. Ölkörv... det här vi anledningen till att man aldrig riktigt kan bli veggo.

  SvaraRadera
 6. Man "glömmer" nog hur gott det är när man inte äter det. Men jisses, vad man missar mycket gott som vegetarian! Jag är en kött-tjej, det kommer aldrig på fråga att jag skulle avstå. Jag håller dock på att lära mig att tycka om och uppskatta skaldjur. Det går.. framåt! :)

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Nej men usch..körv?
  Jag hade så svårt att låta bli bacon..och en fin entrecôte..gärna mer rare..fattar inte vad det var med mig..ibland när jag var berusad snaskade jag ost och baconkorv på macken men sen efter var jag alltid lite ledsen i ögat..

  SvaraRadera
 8. Det är så skoj med det här med korven. Att det är just korv som många vegetarianer (iaf i min bekantskap) tycks få cravings på. Och nu när Dan börjat käka kött kan han inte få nog av korv i alla dess former.

  Det märks att kissarna våra är kusiner! (eller hur var det nu?) Släkt i alla fall.

  Och jiiiiisses så fin Elly är!!!

  SvaraRadera
 9. Nä, som vegetarian klarar jag mej utan korv hur bra som helst. Om jag möjligen skulle få cravings efter något så är det fisk och skaldjur:)

  SvaraRadera
 10. Och just korv är det jag saknar allra minst. Jag har däremot gått och tänkt på älgfärsköttbullar i över en vecka. Måste nog göra det...

  SvaraRadera
 11. Åh jag håller sååå med dig där! För två veckor sedan blev jag köttätare igen (efter 4,5 år som veg) och det var korvarna som ställde till det. Allt har jag kunnat undvika men korv och diverse frukostpålägg, där gick min gräns tror jag.Efter en vecka i Polen och deras gudomliga korvar var jag såld. Damn. Men det ska ätas måttligt har jag bestämt!

  SvaraRadera