fredag 5 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Jag har inte bara en hundLite då och då är jag inne på Hunden Ebbas blogg, och vovven i all ära, men jag blev himla glad när Ebbas matte, Linda, fick en egen blogg, som hon passande nog döpte till Jag har inte bara en hund. Varje gång jag klickar mig in på den här bloggen känns det lite som om jag precis har kommit innanför dörren hos en kompis och den här kompisen börjar småprata med en om sina senaste loppisfynd eller om hon är och förblir en badkruka.

Ett exempel på varför jag gillar bloggen:

Jag har inte varit på Grönan i sommar. Drömmer om ett åkband på lokala brandstationen istället. Det måste vara det bästa, både nåt att titta på och lite åka! Så har de ju öppet 24/7. Bara en sån sak! Kan mycket väl bli årets julklapp 2011.

3 kommentarer:

  1. Men åh här har jag inte bara lånat en bil hela helgen utan möts av så fina ord, vad glad jag blir!

    SvaraRadera
  2. Eftersom Linda gav dig lite bloggkärlek tillbaka så hittade jag hit och har haft en härlig lässtund! Kommer att kika in igen! =)

    SvaraRadera