onsdag 31 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Katta Kvack och Bjooti


Den här snygga rödtotten med supergölliga tatueringar och en bulle i ugnen är sjukt rolig, även om hon förstås kan vara allvarlig också. Katta Kvack skriver om det mesta, lite om vad som faller henne in för stunden, utan att begränsa sig till vissa ämnen. Och just de spontana inläggen gör hennes blogg så bra, plus att den här donnan bjuder väldigt mycket på sig själv och vågar visa både sina bra och mindre bra sidor.


Jag har tidigare nämnt att skönhetsbloggar inte riktigt är min tekopp, men när Katta nyligen väckte liv i sin Bjooti började jag läsa den dagligen, främst för att det är kul att få in lite yta och glam bland bäbiskräks och blöjor.

2 kommentarer:

  1. Jamen aha, jag må vara lite koko för jag har aldrig begripit att det är hon som ligger bakom Bjooti, i så fall hade jag nog klickat in mig tidigare. Gillar hennes blogg som tusan.

    SvaraRadera