söndag 21 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Killmamman


När en av mina favoritbloggare meddelar att hon ska börja blogga så smått igen efter en paus, måste jag förstås tipsa om hennes blogg! Killmamman Moa började blogga när hon var gravid med Henry och hennes graviditet var lite extra spännande att följa eftersom hon valde att föda hemma och delade med sig av tankar och förberedelser kring hemförlossningen på bloggen. Nu bloggar Moa med humor och värme om  familjelivet med man, plastsöner och lille sötnosen Henry förstås, resor, tatueringar och ugglor. 

6 kommentarer:

  1. jag läser också hos killmamman, så himla mysig blogg ! :)

    SvaraRadera
  2. YEs, jag blev så glad när jag såg att hon kommenterat och texten var blå och inte svart..för då hade hon ju skrivit tänkte jag och visst var det så! :D Du skall väl inte ta paus hoppas jag? Jeg trenger mine favoritblogger up and going liksom..Kram

    SvaraRadera