lördag 6 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Mitt liv i Amsterdam


Natashas blogg Mitt liv i Amsterdam måste jag ha läst i minst ett par år vid det här laget. Men Natasha är en hejjare på att leta fram små pärlor i Amsterdam, så bloggen känns alltid fräsch. Det kan vara coola klubbar, vackra parker eller roliga marknader; inget är för stort eller för litet för att få vara med på bloggen, där du även får läsa om Natashas vardagsliv och nu senast om hennes semester i Estland. Vad hon än skriver om lyser Natashas entusiasm alltid igenom och smittar av sig. 


Ett exempel på varför jag gillar bloggen:


Och så kan man inviga nya champagneglas bara så där på en tisdag också.


Behöver jag säga att jag tack vare den här bloggen är sjukt sugen på att åka till Amsterdam?

2 kommentarer:

  1. Åh nu blev jag jätteglad! Tack! Jag har följt din blogg lika länge och tycker om den jättemycket också!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar verkligen Natashas blogg och för mig som bott två gånger i Holland känns det jättekul att läsa !

    SvaraRadera