söndag 7 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Morgondimma


Erikas blogg Morgondimma har jag läst i flera år nu, så länge att det känns som jag känner Erika ganska bra vid det här laget. Morgondimma är en varierad blogg; den handlar en hel del om Erikas passion för skor, men den innehåller också outfits, inlägg om Erikas djur och vardagsliv och på på sistone har vi fått läsa om hennes graviditet förstås. Nu har Erika fått sin bäbis, som blev en liten Oscar. Jag har träffat Erika en gång, och jag hoppas att det kan bli fler dater i framtiden för det här är en riktigt go tjej!

Ett exempel på varför jag gillar bloggen:

(Bilden har jag helt fräckt snott från det här inlägget)

4 kommentarer:

 1. Erika är en av mina favoritbloggare. Absolut värd massor av besök. :)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag gillar din länkkärlek! Så himla bra sätt att hitta nytt, läsvärt på:-)

  SvaraRadera
 3. jag gillar också Erikas blogg, så himla roligt att hon fått sin lilla Oscar nu :)

  SvaraRadera
 4. Åh, tack så mycket! Nu får jag en liten tår i ögat =)

  SvaraRadera