torsdag 4 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Muerta


Jag börjar Länkkärleksmånaden med ett av mina senaste bloggfynd, Muerta. Muerta bloggar om lite allt möjligt; vad hon äter, om att vara preggo, om sin söta hund och om lampor. Hon skriver ofta kort och koncist och är väldigt rolig.

Ett exempel på varför jag gillar bloggen:

Gjorde en ädelostsås till middag och medan jag stod och rörde om i kastrullen släppte jag en fis, och vet ni – den luktade helt identiskt med gorgonzolan! Innan jag ens ätit av den! Det ni. Jag har hittat min dolda talang.


"En bloggare som skriver om fisar är oftast en bra bloggare". Nytt Fifiordspråk.

4 kommentarer:

  1. Känns som en blogg helt i min smak, dit måste jag titta in. Tack för bra tips!

    Hoppas att ni mår bra, kramar!

    SvaraRadera
  2. Kul med länklove, det ska jag också köra med under augusti!

    SvaraRadera