söndag 14 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Plagg by Charlotta


Charlotta har jag "känt" länge genom hennes fina blogg Utsidan finns inuti. Nu har hon pausat den bloggen för att satsa mer på sin nya blogg Plagg by Charlotta som hon presenterar så här:

Här bloggar jag, Charlotta som driver egna klädmärket "Plagg by Charlotta". Idén är att skapa personliga, trendiga, unika kläder av vackra saker som "blivit över". Det finns en tygskatt i second-handbutikerna som jag använder mej av. Både bra för dej, mej och miljön. Här kommer du kunna att följa mitt arbete med Plagg by Charlotta. Välkommen!
 
Det här är ingen ren reklamblogg för Charlottas egna kläder och webshop, utan en personlig blogg om hennes inspirationskällor, passion för kläder och annat och det är det som gör att jag gillar den. Plus att jag gillar Charlotta skarpt! 

4 kommentarer:

 1. Låter som en spännande person med kreativa idéer. Jag kollar in!

  SvaraRadera
 2. Ja, låter som ett skitbra tips! Jag är mycket sugen på att få inspiration till projekt jag och min kära symaskin kan ha tillsammans, ska genast kika in hos Charlotta!

  SvaraRadera
 3. En jättefin blogg! Tack för tips!

  SvaraRadera
 4. Åh! fina, fina Fifi! Jag blir helt rörd. Tack för länken så himla himla mycket!!
  Tusen Kramar!!

  SvaraRadera