torsdag 25 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: Tuffast av alla


Ibland är det katter som går på nymålade golv, ibland är det ungar som lyssnar på smurfversionen av Macarena, ibland är det renoveringar som blir till lilla helvetet på jorden. Det är en ded träning, ännu mer böcker och en hel del M. Oavsett vad Josefine bloggar om på Tuffast av alla så är det alltid knivskarpt skildrat och oftast mycket, mycket roligt.

3 kommentarer:

 1. Åh den här bloggen ska jag läsa imorgon när jag fredagsmyser i min soffa nere i Bunkern. Tack för tipset!

  Men en liten Bambi till kan ni väl skaffa? En leksaksBambi? Tihi

  Sv: jo det känns superbra. Äntligen har jag börjat få ordning på mitt liv igen. Typ.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack Sofia! Gud vad fint. Jag blir jätteglad. Verkligen.

  SvaraRadera
 3. Och DÄR (i Josefines kommentar) fick man veta att "Fifi" heter Sofia, mycket intressant! Har gått och klurat på det där ett tag..haha. Det är konstigt när man känner men ändå inte känner varann.

  Och ja, Josefines blogg är fantastiskt kul, en av mina absoluta favvisar!

  SvaraRadera