söndag 14 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: You're not right in the head and nor am I


Le Velour a.k.a. Madeleine bloggar på ett lågmält och vackert sätt om kärlek, sin lille Frank, vardagens gilla gång och ibland om oro och om en kropp som inte alltid är lika stark som viljan. 

Ett exempel på varför jag gillar bloggen:

Jag fick svårt att andas ett tag, spillde några tårar och var bara mentalt utmattad. Jag orkade ingenting, jag ville bara ligga ner i soffan och glömma världen utanför. Frank passade på att trösta sin slutkörda mor genom att ligga nära och bunkra upp kärlekskontot. Det var underbart, och det behövdes. Min lilla fina.. 

(Jag har varit lite dålig på att skriva ett Länkkärleksinlägg om dagen, vilket var min ambition, så det blir kanske lite extra mycket länkkärlek de kommande dagarna!)

1 kommentar:

  1. Nämen åh vad cute! Tack! :)

    Mössan köpte vi på Åhléns i våras. Jag hade nästan exakt en sån när jag var liten så jag blev helt kär.

    SvaraRadera