torsdag 4 augusti 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi

Världens bästa Katta Kvack efterlyser en orgie i en länkkärlek under augusti och eftersom jag råkar läsa så många bra bloggar som jag gärna vill att fler ska hitta, hoppar jag på. Så under resten av månaden ska jag försöka att tipsa om minst en blogg om dagen och det ska bli riktigt kul att skriva små texter om de där bloggarna som jag tycker så mycket om!

7 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Det kanske man ska hoppa på! :)

  SvaraRadera
 2. YÄJ! Hurra för länkkärlek!

  SvaraRadera
 3. Jag har länge tänkt skriva några ord om varje blogg jag följer och äntligen fick jag en spark i baken. Börjar i kväll tror jag.

  SvaraRadera
 4. Gud vad kul! Det skulle jag också vilja göra. Jag kanske skulle hoppa på...

  SvaraRadera
 5. Åh tack för bloggtipset! Hennes blogg ser ju superhärlig ut! :) Och det är din med förresten. Härlig humor och eftersom jag nyss fått barn så är det också riktigt kul att läsa dina inlägg, känns som om jag känner igen en del.

  SvaraRadera