söndag 7 augusti 2011

Lervälling och ombytlig bäbisIdag har jag gått på loppis i lervälling och blivit lite besviken över att jag inte hittade de där fantastiska fynden. Åtminstone tills jag hittade en nalleoverall till Elly, djurbabykläder får mig nämligen alltid att le. Elly blir 17 veckor idag och hade en av sina bästa förmiddagar någonsin, hon höll låda oavbrutet, gav ifrån sig höga glädjetjut och vi trodde nästan att hon aldrig skulle lugna ner sig. Men det gjorde hon och sov sig igenom loppisen. Nu på eftermiddagen har jag och Elly haft vår jobbigaste promenad hittills; lilla fröken ville absolut inte ligga i vagnen och om jag inte bar henne skrek hon så hon storknade. Ibland var jag bara tvungen att lägga ner henne i vagnen, för det här är ingen fjäderlätt bäbis direkt. Det verkar som att Elly inte vill ligga ner i vagnen, det går bra när hon sover, men så fort hon vaknar försöker hon att sätta sig upp. Min lilla bäbis tycker sig vara stor och redo att se världen, kanske är det dags för sittvagn snart. Jag tror hur som helst att vi båda känner oss lättade över att vara hemma nu. 

11 kommentarer:

 1. Hon har verkligen blivit gosig :) Muffinsbebis, som det ska va liksom! Bra att du fyndade en overall. Jag fyndade en i maj ppå rea, men beräknade B's tillväxt lite fel, han kan ha fleecen nu - nu är det inte fleece väder. Jag funderar på att lotta ut den ifall nån är intresserad.. håll utkik :)

  SvaraRadera
 2. Bärsjal/Bärsele tills det är dags för sittvagn?

  SvaraRadera
 3. Jag har ofta med mig bärselen, om Vilja inte vill ligga i vagnen. Men ibland har jag lyckats glömma den och såklart, vägrar hon ligga i vagnen då och det är inte lätt att bära och putta vagn samtidigt heller :) Hoppas att ni får en fin kväll.

  SvaraRadera
 4. Herregud, finns det något stressigare än att vara jättelångt hemifrån och barnet börjar panikskrika och vagnvägra? Nu vet jag inte vad du har för vagn, men vårt gamla 70-talsåbäke hade i alla fall ett litet ryggstöd som man kunde fälla upp. Jättebra under den där mellantiden innan det kändes okej att byta till sittvagn.
  (Och igen: gud så underbart söt Elly är!)

  SvaraRadera
 5. Tack, både för kommentaren om mig och den om katterna :) Vi har hårtussar här jämt...dammsuger man på förmiddagen så ligger det tussar överallt redan på eftermiddagen igen. Funderar på att köpa en Roomba så man slipper dra fram den stora snabeldraken så ofta.

  SvaraRadera
 6. Nästa loppissväng kommer du att fynda! Jag håller tummarna ska du tro!

  SvaraRadera
 7. Oj vad hon har vuxit din lilla goding =)

  SvaraRadera
 8. Vi har börjat palla upp Astrid med en kudde bakom ryggen i vagnen, hon är i alla fall lite nöjdare då. Men vi ska nog försöka börja prova använda sittdelen snart.

  SvaraRadera
 9. Känner igen det där med vagnen! Kan rekommendera sele som några här ovan. Var min livräddare med Noah. Funkar så klart med sjal också :).

  SvaraRadera
 10. Vi har också en bebis som helst inte ligger ner någonstans än i sin säng på kvällen/natten. Så vi kommer nog börja med sittvagnen så fort hon blir lite stadig :)

  SvaraRadera
 11. känner igen det där med att inte vilja ligga i vagnen, här har vi numer bytt till sittdelen. Liten blev helt plötsligt väldigt stor (men också väldigt nöjd och glad) :) hihi

  SvaraRadera