söndag 7 augusti 2011

Like a pro

Efter förra veckans loppisäventyr, har jag längtat till dagens loppis. Niklas har lovat att ställa upp som bärhjälp, vi ska ta med oss Ikeakassar att bära i, Elly kommer förmodligen att sova gott efter att ha hållit låda hela morgonen och nu håller det på att sluta regna. Det här kommer att bli bra. Från och med nu ska jag bli ett loppisproffs.

7 kommentarer:

 1. Jag hoppas det funkar. Men oftast finns fynden när man inte är så förberedd. När jag köpte mina fina golvlampor med stora skärmar för några veckor sedan fick jag sitta på en uteservering en timme & vänta på en kompis som har bil som var ute & åkte longboard. Jag kunde inte gärna ta dem på bussen. Här om dagen var jag åxå ute & gick när jag snubblade över docksängen en lampa till... Kan ni inte väcla Elly innan ni närmar er loppisen iaf så hon lever rövare så ni blir stressade... då kan det nog hända att ni e svetten hittar nåt.

  SvaraRadera
 2. Lycka till på loppisen! Och jag ser fram emot att se dagens skörd.

  Gardinerna hittade jag på det Åhléns som är vid Domkyrkan och de hade flera kvar.

  SvaraRadera
 3. Vart går ni? Jag tycker att det är så svårt att fynda i GBG och blir bara sur på överpriser... När vi var hemma hos mina föräldrar i Hälsingland hittade vi en gammal skolbänk med tillhörande stol för 150:- Den ska målas om och placeras i Pennys rum, kommer att bli görgulligt! I GBG hade den säkert gått loss på tusen spänn...

  SvaraRadera
 4. Haha det låte bra! Ska bli spännande att se om ni gjort några fynd! :)

  SvaraRadera
 5. Vad kul!
  Jag vill också gå på loppis, men här brukar de ofta vara så små och mesiga och det finns inte så mycket kul att köpa på dem.

  SvaraRadera
 6. Älskar loppisar, vilka är dina favoriter. Jag kan behöva tips på några nya!

  SvaraRadera
 7. Det är så himla kul att loppisfynda! Jag fyndade massor denna våren men sen Freja föddes har det blivit mindre av det. Får återuppta det till hösten kanske.

  SvaraRadera