lördag 6 augusti 2011

Nära-dregel-varning

Eftersom både Niklas och jag har varit så duktiga och varit ute och sprungit idag, har vi bestämt oss för att äta chips ikväll. Så nu sitter jag här och längtar till kvällen, särskilt som jag har bestämt att vi ska gå till Liedl och handla, trots att Niklas avskyr Liedl, bara för att de har underbart goda Sour cream and cheesechips som är extremt krispiga, smatidigt som de är lite krämiga och nästan smälter i munnen. Behöver jag säga att en är nära-dregel-varning utfärdas här och nu?

5 kommentarer:

 1. Nu blev jag jättesugen också! Här har det dock gått rätt dåligt med joggandet på sistone.

  SvaraRadera
 2. Åh, de chipsen är ju sjukt goda, de hade jag helt glömt bort! *sugen*

  SvaraRadera
 3. Då går väl du? Jag avskyr också Liedl! Kanske det kan vara värt ett besök om de har såå goda chips...?

  SvaraRadera
 4. Men åh! Inte tipsa om goda chips nu när jag ska pausa snaskande ett tag!

  SvaraRadera
 5. EXAKT de chipsen är ju de allra allra godaste. Förstår verkligen dreglet.

  SvaraRadera