fredag 26 augusti 2011

Nu passar det minsann!


Tja, om man vaknar klockan 6 och "slänger i sig" frullen för att så fort som möjligt kunna ägna sig åt favoritsysselsättningen sit-ups, är det kanske inte så konstigt att man sover igen innan klockan är 7:30.


Särskilt inte om man även har hunnit pussas med pingviner och sitta i babysittern och sjunga. 

10 kommentarer:

 1. Hon är så fantastiskt söt!

  SvaraRadera
 2. Men vad är det mitt öga skådar Fifi? Täcket hon ligger på, det ljusblå, H HAR SAMMA! Från när jag var liten.

  SvaraRadera
 3. Ja, men varför följer inte mamman lillans exempel och kör ett par sittups på morgonkvisten, va, va?!

  Nu vill jag se kort på tanden!

  SvaraRadera
 4. Hon är så söt att man vill bita lite i henne!

  SvaraRadera
 5. Sötnosen där! Klart man bli trött då, lagom till mamma inte kan somna om! ;)

  De är så tokiga, ska absolut inte sova och kämpar in i det sista fast de är så trötta. Mamma berättade att jag brukade hoppa i soffan för att hålla mig vaken, så fort jag satte mig åkte ögonen igen, så upp och hoppa lite till! Haha

  SvaraRadera
 6. Vilken söting! Hur gammal?

  SvaraRadera
 7. Haha, det är inte lite hon hinner med på en och en halv timme. Sötisen!

  SvaraRadera
 8. Hej. Vilken tjusig blogg med söta människor. Både stora och små!

  SvaraRadera