lördag 20 augusti 2011

Om en fredag


På BVC fick vi höra vilken fin tjej vi har och blev stolta som tuppar. Elly vägde 7925 gram och var 65 cm lång (4 månader och 9 dagar). Det bästa var dock Ellys skratt när hon låg på skötbordet på BVC och tittade på fiskarna i mobilen ovanför huvudet, oslagbart!

På eftermiddagen bakade jag en kakaSedan tog vi kakan i vagnen, ungen på magen och gick hem till ett par kompisar för lite fredagsmys. Elly tyckte att kompisarnas 2-åring var spännande, han pussade Elly trots att han inte tyckte att hon var söt och Niklas och jag fick hålla 1-månadsbäbis som inte vägde någonting alls.

14 kommentarer:

 1. Vilken bra fredag :) Söta strumpbyxor med hjärtan.

  SvaraRadera
 2. Det låter som en fantastisk fredag!! :)

  SvaraRadera
 3. Så fina ni är och vad hon har vuxit sötnosen. Ha en fin lördag. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin hon är, och mamman också! Min systerdotter är nästan exakt samma storlek som Elly, vet precis hur gosig hon känns att hålla i. :)
  Härlig helg sötnosar! Kram!

  SvaraRadera
 5. sötnosar :) älska strumpbyxorna!

  SvaraRadera
 6. Gulligaste armarna! (På Elly alltså.)

  SvaraRadera
 7. Vilken stor tjej! :)

  Och visst är det märkligt det där? Jag minns när jag fortfarande var gravid och min svägerska skulle iväg och mäta och väga sin dotter och hon tyckte att det skulle bli sååå spännande och jag typ "eh, ja, mycket intressant..." och sen blev jag lika galen själv.

  SvaraRadera
 8. Fy bubblan va du är söt - ja Elly också såklart. Sötast tillsammans=)

  SvaraRadera
 9. hihi vad mysigt det ser ut med Elly på magen :) och tänk att man glömmer bort så fort att de varit sådär små ? när jag får hålla en minibebis nästa gång kommer jag nog att tycka att Alva är gigantisk :D haha

  SvaraRadera
 10. Stor tjej nu ju!
  Då väger hon och Junie ungefär detsamma skulle jag tro..haha..J vägde 7 kg vid 6månaderskontrollen..*asg* och hon var 67 då så man skulle nog inte se vem som var äldst om man satte dem bredvid varandra..förutom att J nog skulle sitta och ta på Elly, hon har börjat med det..så sött! Och apropå risgrynen, det har kommit 2 till bredvid övertänderna..vilken härlig höst vi har framför oss!

  SvaraRadera
 11. "han pussade Elly trots att han inte tyckte att hon var söt". :-)

  SvaraRadera