söndag 21 augusti 2011

Om en helg


Igår var jag ute och sprang på förmiddagen. Det var tungt, men kändes skönt efteråt.


Efter löpningen tog vi en långpromenad och Elly fick prova sittvagnen för första gången. Det var länge sedan vi tyckte att hon såg liten ut, men i den såg hon ut som en liten plutt! Hon verkade dock trivas med att sitta upp och kunna se lite mer.


Alla sit-ups Elly har gjort den senaste tiden måste ha gett resultat, för hon behöver inte alls mycket stöd när hon sitter nu och under några små ögonblick har hon till och med kunnat sitta helt utan stöd. Dessutom tror jag att en liten tand spricker igenom när som helst. Elly har varit lite gnällig till och från idag och det kan nog bero på tandsprickningen. 
Herre gud, det känns som om min lilla bäbis har utvecklats så mycket bara den här veckan!


På stan kikade vi in på en matmarknad, åt polska piroger och Elly fick titta på folk.


På marknaden hittade vi en massa goda korvar och på kvällen hade vi korv- och melonfrossa här hemma. Mums!Idag har vi alltså haft parmiddag. Maten blev bra och jag tror att alla, både barn och vuxna hade det trevligt. Elly fick sitta med vid bordet i sin stol. Hon provsmakade duken och till efterrätten höll hon ett litet tal.

Nu blir det popcorn och How I met your mother resten av kvällen. Eller ja, tills det är läggdags vid 21:30...

12 kommentarer:

 1. Mm körv! Fint att lyxa till det med parmiddag en söndag, perfekt dag att ha det lite extra fint på!
  Himla söt leopardbody det där, Kajsa har, eller förlåt, hade en likadan. Snart kommer den till användning igen, woho! =)

  SvaraRadera
 2. Det är så kul när de sitter och liksom har stöd av sina tjocka små gosiga lår! Så duktig hon är! Här har E också tandsprickning, andra tanden är på väg och det är tydligen skitjobbigt för henne, hon bara gnäller och ska tugga på allt.

  SvaraRadera
 3. Hm, jag har försökt kommentera jättemånga gånger men det har inte fungerat... Nu kanske?

  Det låter som en helt underbar helg. :) Korv-och-melonfrossa lät inte fel!

  Svar: Jaaa, kom vetja! :) Jag vet i alla fall en liten Vide och en liten Sandra som skulle tycka att det vore underbart att leka med dig och Elly! Synd att ni bor på andra sidan Sverige bara...

  SvaraRadera
 4. Mysigt ni verkar ha haft det!

  Jag har fått mig ett par träningskor idag, men det är nog långt kvar till jag kan springa som du... Älskar Ellys leodräkt!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin helg ni verkar ha haft! Och vad söt Elly är i sin leodräkt!

  SvaraRadera
 6. Oj,vad stor och duktig hon blivit! :)
  Jag tycker också det är så, utvecklingen går superfort ibland!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg ni verkar ha haft och så ljuvlig hon är lilla Elly!=)

  SvaraRadera
 8. Tänk att det går så fort från spädis till att helt plötsligt sitta. Jag tänker att det typ är ett år kvar till Nico ska sitta själv, men så är nog inte fallet.. Himla söta bilder!

  Det skulle säkert kunna vara njurarna som strular på katten. Hon rymde hemifrån när hon var liten och råkade ut för en olycka (därför hon bara har en halv svans). Vi vet inte vad som hände men veterinären tror att det kan finnas en samband. För att ta reda på vad som är fel krävs tydligen att dom går igenom hela katten, vilket inte försäkringen täcker. Hon verkar må bra i övrigt så vi hoppas att medicinen ska hjälpa..

  SvaraRadera
 9. Kul att du är i löpträning igen. Det kommer bli lättare och lättare ju fler pass du lägger bakom dig!

  Måste vara fantastiskt att se alla framsteg som Elly gör!

  SvaraRadera
 10. haha men så grym hoodie hon har med leopard!!! Förstod att du om någon skulle klä ungen bra :D

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig leopardoverall Elly har! En sån skulle min lilla skrutta ha. :)

  Sv: Ja klänningar med knäppning fram måste ju vara toppen. Har inte många sådana tyvärr så får nog ta och se om jag kan hitta något på stan i veckan.

  SvaraRadera
 12. Men så stor hon är! :/
  Känns seriöst som att det var igår det var april och då var ju min unge lika stor som din är nu! Och hon blir bara sötare dag för dag! Måste fråga om det lilla hjärtat i pannan, eller kallar man det för jordgubb? Hon är ju så gudomligt söt! <3

  SvaraRadera