onsdag 31 augusti 2011

Om hushållspapper igen

Efter att ha läst era kommentarer på inlägget om hushållspapper och lagt ihop dem med egen erfarenhet, kan jag konstatera att mammor* verkar vara väldigt förtjusta i hushållspapper. Intressant.

*Med mammor avses här våra mammor, inte vi själva som råkar ha barn

3 kommentarer:

 1. haha ja det stämmer nog. Min mamma frågar jämt om hushållspapper och ser konstigt nog förvånad ut när jag gång på gång itne har något hemma. Jag skiter i att köpa hem nu, för B kräks ju hela tiden. Finns det hushållspapper så tar det slut på en kvart, jag kör på sunktrasor - en ny varje dag förstås.I ett försök att upprätthålla en fräsch fasad.

  SvaraRadera
 2. nej exakt! får se fram emot hösten som faktiskt bjuder på en del guldglimtar :)

  haha jag har aldrig hushållspapper hemma. får se om jag också blir frälst nån gågn ;)

  SvaraRadera
 3. Hm.. ja.. hushållspapper alltså.. Vi har nästan aldrig hushållspapper hemma men däremot en toarulle på diskbänken nästan jämt. Vilket jag egentligen tycker ser rätt äckligt ut..för toarullar har man ju liksom...på toa. Men hushållspapper går ju inte att spola ned i toaletten och du som har haft katter vet ju.. hm.. att man behöver papper ibland, och det man behöver det till vill man ju gärna..eh.. spola ned :)

  SvaraRadera