torsdag 4 augusti 2011

Peppiga torsdagen
Bästa torsdagen! Niklas kom hem igår, solen skiner, jag har världens finaste unge som underhåller oss med prat och sång, vi har tagit en promenad i Slottsskogen och ätit fish 'n chips på Villa Belparc. Nu har vi precis tittat ut var vi ska sätta upp tavlor och annat i lägenheten som jag älskar och det är en sådan där dag då allting känns så lätt, och så rätt. 

13 kommentarer:

 1. Låter som livet leker föd dig. Du låter lycklig=)

  SvaraRadera
 2. Vad fint det låter!
  Fish'n chips skulle jag nog kunna döda lite för att få äta just nu.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! =)

  Sv. Ja, precis. En del kanske bara vill ha ett barn. Men det verkar som om "standard" är minst två.

  SvaraRadera
 4. Mm fish 'n chips som är så gott!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det låter, älskar såna dagar!

  Ja, tiden går så himla fort. Tyckte hon var nyfödd igår och så har det redan gått två månader.

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt ni har haft det, och vilka fina bilder! :)

  Jag tycker helt klart det är värt att prova surströmming åtminstone en gång! ;)

  SvaraRadera
 7. Låter jävligt grymt det där, Saffy! Hoppas det göttiga höll i sig!

  SvaraRadera
 8. Det lät helt underbart! :)

  Tack! Jag hade ju lite bloggångest som du kanske minns,och det resulterade i den nya bloggen :) Nu är inte namnet knutet till ett tema utan jag kan skriva om vad jag vill :)

  SvaraRadera
 9. Mysig torsdag :)

  Jag har bara ätit fish 'n chips en gång, i New York, och det var verkligen inte gott. Men jag har hört att den restaurangen i Majorna, vad den nu heter... Red Lion?, ska ha stans godaste. Men den har du testat har jag för mig?

  SvaraRadera