tisdag 30 augusti 2011

Plommon?

Jag zappade precis runt bland det digra morgonutbudet på TV:n och råkade hamna på 6:an lagom till:

    Mina plommon är mogna att ätas.
    Mina hasselnötter är rostade.


Jims Värld.
Jag blir så äcklad av att vissa människor över huvud taget tänker på att ligga, även om de bara finns i en crappy TV-serie.

8 kommentarer:

 1. På något sätt blir jag alltid facsinerad av Jims värld; så mycket att jag inte brukar zappa vidare ;)

  SvaraRadera
 2. Jag ska nog vara rätt nöjd med vårt begränsade tv-utbud, här hemma är det svts kanaler och tv4 som gäller. Barnkanalen med tecknade grodor och Babar känns precis lagon för morgontrötta hjärnor, finns inget att reta sig på. =)

  SvaraRadera
 3. Hatar Jim. Hatar hans fru som inte bara tar ungarna och drar. Hatar fruns bror.

  SvaraRadera
 4. Det är nog försvinnande få som inte fegar i början, så just det är knappast någon fara :) Ang. tanten så tvivlar jag på att det var något inkontinent där...det var nog bara någon som tyckte det var för bökigt att ta sig till toaletten. Mycket mysigt.

  Klarar f ö inte heller av de där serierna. De verkar inte ha något slut heller. De är alltid där. Varenda dag.

  SvaraRadera
 5. Brr..ibland tycker jag att det är lite skoj men jag tycker liksom att fruns bror är lite vulgär och Jim är den största mansgris jag ngnsin sett (större än Björn) och frun är ju bara..besserwisser my arse och ja..usch ja.
  Men sen är det ngn serie jag inte pallar så är det Kungen av Queens..OMG! Jäkla gnäll på henne konstant. Och sen när vi ändå är inte på det..jag har en liten hatkärlek till Nigella, hon är så vulgär..jag vill slicka på henne samtidigt som jag vill spy på na..näee..
  skönt att man kan sitta i soffan och tycka till ;) Kram

  SvaraRadera
 6. Funderar på om jag också kommer få en länkkärlek av dig? :)

  Hur är allt annars?

  SvaraRadera
 7. Jag zappade förbi i morse när Jim och fruns bror skulle köpa bindor. Bläää.

  SvaraRadera
 8. fy fasiken vad dålig den serien är... något son nästan är snäppet värre är dock alla galet skrikiga serier som går på disney channel (och som tioåringen älskar...). inte tecknat utan hanna montana och liknande. alla pratar i falsett i 200km/h och springer omkring och är tokroliga i krystade manus med en kladdig sensmoral på slutet... urk.

  SvaraRadera