fredag 19 augusti 2011

Sånt jag var helt oförberedd på när jag blev mamma IV:

att jag skulle vara full av förväntan inför BVC-besöken och att Kiddos vikt kan vara så spännande. Idag är det för övrigt extra spännande, då vi inte har varit på BVC på drygt en månad. Det pirrar alltså i magen och den stora frågan är: väger hon 8 kg nu?

11 kommentarer:

 1. Vi var där i måndags, då var det över en månad sedan vi var där sist. Jag trodde H skulle väga 5,5 kilo (och då kände jag ändå att jag tog i så jag nästan sprack). Vågen stannade på 6,7 kilo! :-)

  SvaraRadera
 2. Haha ja de där besöken är hemskt spännande! M och jag gissade alltid ivrigt på vad hon skulle väga.
  Lite nervösa var vi också över mätningen på huvudet då det inte växte som det skulle. Tack och lov jämnade den kurvan ut sig till slut. =)

  SvaraRadera
 3. visst kan småttingarnas vikt och längd vara såå fascinerande ? du måste uppdatera sen och berätta resultatet, jag är lika spänd jag ;) haha !

  SvaraRadera
 4. *S* Vet precis vad du menar, det är liksom höjdpunkten på Månaden ;)
  8 kg! WOW! Elsa ligger fortf runt 6 kg!

  Skriv sen, lika nyfiken som du! all gram räknas =)

  SvaraRadera
 5. Åh, berätta, berätta! Har hon spräckt åttan?

  Trevlig helg till er med!

  SvaraRadera
 6. *skrattar* Och jag saknar den där tiden då man fick gå en gång i veckan ;)

  SvaraRadera
 7. Vi ska till BVC nästa vecka och det blir spännande att få veta vad Oscar väger nu. Jag tycker att han har blvit så tung. Jag gissar på runt 6 kg så vi får se hur nära den gissningen är =)

  SvaraRadera
 8. haha, känner igen det där. Jag önskade tidigare idag att helgen skulle vara förbi, ska till bvc på tisdag. har inte heller varit där på en månad.

  SvaraRadera
 9. Ja tänka sig att det kan vara så spännande! Precis som när Gustav bytte blöja på William och utbrast "Det var mycket bajs!" varpå jag ropade "Få se!" och sprang dit. Man blir allt bra tokig! :)

  SvaraRadera