tisdag 2 augusti 2011

Strålande

När jag bytte blöja och klädde på Elly i morse skulle jag pussa henne på magen, som jag brukar göra när hon ligger på skötbordet. Hon tog då ett rejält tag med varje näve i mitt hår och höll fast. Också kissade hon så det sprutade på min mage. När hon hade kissat klart släppte hon taget om håret.

17 kommentarer:

 1. Klart man måste ha något att hålla sig i när man uträttar sina behov :).

  SvaraRadera
 2. Hahaha, smart onge. Vilken jättefin header du skaffat medan jag varit borta :)

  Ska läsa ikapp allting så fort jag bara hinner, readern säger nu exakt 200 missade blogginlägg totalt. Phew.

  Återkommer från Norgekoman snart. Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha sötunge!! De kan konsten att busa lite.. ;)

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha! Fan vilken undskefull unge! I love it!

  SvaraRadera
 5. Det är väl då, vid sådana här tillfällen, som man älskar att man själv inte har barn :P

  SvaraRadera
 6. hahaha! fast det är kanske där man inte ska skratta.. ;)

  åh ni får passa på o ta stranden snart! nu när det är så fint väder :)

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket. :)

  Jag bara går och väntar på den dagen då jag är med om det du skriver. Haha. Någon gång lär ju bli den första. :P

  SvaraRadera
 8. Leva spartanskt i perioder är grymt. Känns alltid lite jobbigt i början, men det släpper efter någon dag och så blir jag sjukt avstressad. Tyvärr är det inget som håller i sig, iaf inte för mig, så fort jag kom tillbaka till Gbg fick jag stresskänslor igen :/

  SvaraRadera
 9. Hon tyckte du behövde vakna till lite ;-)

  SvaraRadera
 10. Jag har blivit bajsad och kissad på också, det tillhör det normala i vardagen nuförtiden =)

  Sv. Ja, de sa så på bb till mig också: "När du vill ha fler barn så har du ju i alla fall genomgått en vaginal förlossning". Ja, men eftersom den blev som den blev så känns det inte som om jag skulle vilja göra om det. Jag hade hellre tagit snitt om jag vetat att det skulle bli såhär.
  Det har börjat kännas ljusare nu så det går framåt =)

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hon är verkligen en så himla festlig tjej!

  SvaraRadera
 12. Haha, oh the joys of motherhood!

  SvaraRadera