tisdag 2 augusti 2011

Sweet dreams

I natt vaknade jag svettig och andfådd efter att tillsammans med en kompis ha grävt i jorden för att hitta en kille som blivit levande begravd. När jag hade lugnat ner mig och somnat om blev jag istället förföljd av en man som utpressade mig på pengar. Vad som skulle hända om jag inte gav honom pengar är lite oklart, men det kan ha varit så att han skulle döda mig. Jag fortsatte i alla fall att ge honom pengar för säkerhets skull, men oroade mig för vad jag skulle när pengarna tog slut.

Annars sov jag gott.

4 kommentarer:

 1. Tänk vad mycket som försiggår i huvudet på en när man sover! Man kan verkligen drömma konstiga saker! :)

  SvaraRadera
 2. Och jag drömde att jag skulle få en till bebis i dagarna. I drömmen sa jag till Jon att det här kanske inte var så bra planerat, att vänta på förlossning när man har en 2 månaders bebis. Kände mig rätt lättad när jag vaknade och inte var höggravid.

  SvaraRadera
 3. Usch vilka jobbiga drömmar! Tur att det bara var just det, drömmar.

  SvaraRadera
 4. Jag tyder din dröm som så att du sett för mycket brittiska deckare nu under sommarmånaderna.

  SvaraRadera