måndag 22 augusti 2011

Trädet och äpplet

Igår när jag pratade med mamma sa hon att hon är orolig för att jag ska halka och ramla när jag bär på Elly i duschen på babysimmet. Det var tydligen hennes första tanke när jag sa att vi skulle börja på babysim. Äpplet faller visst inte så långt ifrån trädet, neuroser kan nog vara nedärvda osv.

6 kommentarer:

 1. haha du är så rolig ! :) kul att ni tänker lika du och din mor !

  SvaraRadera
 2. Haha, roligt att ni tänkte precis samma. Men jag förstår er, blir alltid nervös om jag ska gå med någons bebis i en trappa tex. Hur ofta halkar man och störtar ner för trappan liksom? Inte jätteofta (det har dock hänt mig två gånger - haha - så man ska aldrig säga aldrig).

  Men jag tror att det är väldigt normalt att nojja lite.

  SvaraRadera
 3. Äh, man är så försiktig man bara kan när man bär på sin lilla skatt. Du behöver inte oroa dig =)

  SvaraRadera
 4. Haha, skönt när man känner att man är sina föräldrars barn... :)

  SvaraRadera
 5. Hihi..men seriöst, det var min första tanke också..jag var livrädd och höll henne HÅRT.. ;)

  SvaraRadera