tisdag 16 augusti 2011

Växande händer


Jag har nyss träffat en pytteliten bäbis och jag kan för mitt liv inte förstå att Elly har varit så liten, och faktiskt ännu mindre. Allra mest förundrades jag över de små, små händerna, för de där tunna fingrarna minns jag att Elly hade. Nu är händerna stora och knubbiga, liksom lite runda i formen och fingrarna ser ut som små korvar. Och när pyttebäbisen skrek förstod jag hur mycket Ellys skrik har förändrats under de här månaderna; det är inget spädbarnsskrik längre, utan ett bäbisskrik!

Vi har även träffat Emma och hennes lilla Penny idag, himla trevligt med en massa babysnack!

14 kommentarer:

 1. De där små små fingrarna är helt magiska! Fast Fia hade stora händer från början, även om de var tunna. :)
  Det är jättehäftigt hur ljuden utvecklas, det är redan stor skillnad på Fias ljud, hon har inte bara det hysteriska skriket längre utan ett mildare skrik, ett gladskrik, en massa joller, skratt och små tjoanden. Underbart.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild! Det är verkligen fascinerande hur fort de växer och hur mycket de förändras hela tiden! Man Förundras över något nytt varje dag tycker jag! :)

  SvaraRadera
 3. Jag är så bitter på mig själv övet att jag inte gjorde handavtryck när H var nyfödd :-(

  SvaraRadera
 4. Emma - I was on the moon. With Steve.16 augusti 2011 19:37

  Jag träffar sällan små bäbisar men när jag gör det så blir jag alltid lika förtjust i deras små händer.

  SvaraRadera
 5. Oerhört fin bild! Det är verkligen ett uppvaknande att träffa en nyfödd. Jag blir helt "men, vart tog min minibebis vägen?"..

  SvaraRadera
 6. Underbar bild. Det är så svårt att förstå att de har varit så små.

  SvaraRadera
 7. Men åh! Tänk att de är så små...

  SvaraRadera
 8. vilken fin bild :)

  kollade på nyföddbilder på henry häromdagen och det kändes redan så långt bort, han var så liiiiiten...! :)

  SvaraRadera
 9. Jättefin bild!

  Jag glömde nog svara, men bröllopet jag var på var helt perfekt. Ett sånt där som allt var planerat i detalj och var superfint. Men vi kom än en gång fram till att vi inte ska gifta oss. Och definitivt inte som de gjorde.

  SvaraRadera
 10. Jag säger som alla andra redan gjort: jättefin bild! För det var det ju.

  Bebishänder alltså..mmm. Älskar dem.

  SvaraRadera
 11. ja hur fort går det inte egentligen ? :) tänk att dom blivit så stora !

  SvaraRadera