söndag 25 september 2011

Anonyma blogoholics

Det känns som om jag inte har suttit vid datorn, inte läst en enda blogg, inte skrivit ett enda inlägg på flera dagar. Jag tänker på alla roliga/smarta/fiffiga/tänkvärda/söta/sorgliga inlägg jag måste ha missat, alla kommentarer jag inte har svarat på och allt jag vill blogga om och surar lite över att jag är för trött för att hålla ögonen öppna i tio minuter till. Så tänker jag efter och inser att jag hade datorn på senast igår innan jag åkte hemifrån och att jag bloggade från ifånen senast idag på förmiddagen.

Mvh
Bloggberoende tjej -82

9 kommentarer:

 1. Ja herregud detta bloggberoende!
  Hoppas du hade det fint i Småland och att du inte missat allt för mycket i bloggvärlden. ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha, jag har haft precis det motsatta problemet senaste veckan, jag har liksom inte hunnit igenom allt jag velat läsa och fått prioritera bort att kommentera i princip helt - vilket känns himla tråkigt. MEN, jag har hunnit läsa igenom och svara på kommentarerna på min egen blogg äntligen! Alltid nåt ;)

  SvaraRadera
 3. Haha! Vad jag känner igen mig där! :P

  SvaraRadera
 4. Låter sunt att vara borta från dator och blogg ett tag. Kanske man skulle testa på :)

  SvaraRadera
 5. Hej söt! Var du på loppisen igår?

  Red Lips blev ett av dom tryck som finns till försäljning nu - i webshopen: http://thebull.spreadshirt.se/

  SvaraRadera
 6. Lisa: Tack! Man kan säga att jag tar igen lite liv IRL!

  Muerta: Ja, det är trist när man inte hinner kommentera :(

  Maria: Skönt att höra att det finns fler addicts!

  Mikael: Ja, ibland är det rätt gött alltså!

  Tina: Nej, är i Småland! Ska kolla in :)

  SvaraRadera
 7. Ibland är det rätt skönt att vara borta från datorn, tycker jag nu när jag jobbar med det hela dagarna. Men jag skulle gärna ha mer tid för att kunna blogga och läsa andras bloggar ändå!:)

  SvaraRadera
 8. haha, tidsperspektivet kan bli lite konstigt ibland... :)

  SvaraRadera
 9. Natasha: När jag jobbade vid en dator i vintras tyckte jag det var skönt att inte sitta lika mycket hemma, men nu älskar jag det!

  Killmamman: Visst blir det?!

  SvaraRadera