tisdag 13 september 2011

Babysim at night

Det här med babysim.
Jag bearbetar tydligen dess tillhörande skrikfester på nätterna, för i natt drömde jag om babysimmet. Först "glömde" vi att gå dit; jag sa till Niklas "oh, no, vi hinner inte dit i tid, det är ingen idé att vi försöker", men Niklas tyckte att vi skulle göra ett försök. Så vi rusade dit, kom några minuter för sent, hoppade i bassängen och fick höra att vi gjorde fel, det var nämligen bara mammorna som skulle vara i bassängen. Jag fick sätta Elly i någon slags stol på väggen och hoppa i bassängen på nytt, men de andra mammorna, som alla var kickerstonåringar (hallå, finns det kickers fortfarande?) ville inte göra plats för mig och det var väldigt synd om mig som hade stressat dit, var nervös och allt. Stackars mitt drömjag!

7 kommentarer:

 1. Herregud! Tur det bara var en dröm.

  Kickers ... det var inte igår jag hörde det ordet.
  Tror nog de finns kvar i de djupaste förorterna.

  SvaraRadera
 2. Funderar på Twitter också.
  Ge mig 3 argument varför jag ska skaffa mig ett konto :)

  SvaraRadera
 3. Mikael: Eller på landet. Twitter: det är sjukt kul att läsa andras uppdateringar, samt skriva egna, de blir ofta mer kärnfulla än blogginlägg då teckenntalet är begränsat. Det är även ett roligt sätt att interagera med andra och det är ALLTID genom Twitter jag får reda på stora nyheter först.

  SvaraRadera
 4. Vi börjar nästa Tisdag, börjar nästan bli rädd nu ;)

  SvaraRadera
 5. haha åh jag ser ofta små kickersbrudar på tunnelbanan, önskar dock att jag drömmer.
  borde inte det vara ett utdöende släkte?

  SvaraRadera
 6. Haha, hjälp! Säger som de andra, tur det bara var en dröm! :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Miss M: Det kommer säkert att gå jättebra!

  Alexandra: men säger man fortfarande kickers?

  Omentjej: Ja, herre gud...

  SvaraRadera