torsdag 8 september 2011

Back on track så att säga


Nu är jag glad igen!
Jag tvingade mig ut igår, eftersom jag vet att jag bara blir ännu ledsnare av att sitta inne och fundera när jag känner mig nere. Jag och Elly träffade en mamma med bäbis från föräldragruppen och gick en promenad, samt kollade in en ny secondhandaffär för barnkläder som hade invigning igår (jag ska skriva mer om den senare). Det var skönt att komma ut, men jag kände att jag fick anstränga mig allt jag kunde för att orka vara social, så jag betedde mig förmodligen som en forcerad galning. När vi kom hem var jag så utmattad att jag höll på att få ett mindre sammanbrott igen, satte mig vid datorn, läste det här och tänkte att det kunde ha varit jag. Efter den insikten grät jag lite för den kvinnans skull, lite för att jag kände mig fånig och otacksam och till sist för att jag egentligen har det så bra. Också kom Niklas hem, vi åt mat, Elly somnade duktigt för natten och jag kände en sådan enorm lättnad över hela situationen. Att jag sedan sov skitdåligt i natt  gör inte så mycket.

Tre saker jag är glad för just nu: jag hittade en leoparddräkt till Elly i second handaffären som med sina öron är finare än den gamla, vi har precis kollat på True Blood och jag har världens bästa bloggläsare som peppar mig så förbannat bra när jag behöver det som mest! Puss!

19 kommentarer:

 1. Bloggpepp FTW! Och lågt blodsocker plus trött är alltid en dålig kombo, det får man akta sig för. Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin dräkt!
  Skönt att du mår bättre nu, och att Niklas är hemma!

  SvaraRadera
 3. Ouff vad jobbigt! Men bra att du tvingade dig själv, det brukar jag göra med. jag intalar mig att idag är en BRA dag och så tänker jag så hela dagen och ofta blir det faktiskt bra då. Fast det lät ju lite jobbigare för dig. Men nu är Niklas hemma :) OCH du/Elly har en ny leodräkt. Då kan det inte gå fel.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att du mår bättre!! :)

  Och underbar dräkt!!

  SvaraRadera
 5. Åh, fina du. Vad skönt att det känns bättre. Oftast gör det ju det när man tar sej ut och gör något fast man egentligen inte orkar. Kan vara rätt knivigt ibland bara. Sen tror jag att det kan vara bra att ha någon gråtdag ibland. Släppa på trycket lite. Läste texten du länkat till och det bara knöt sej i magen. Fy, usch. Från spänd förväntan till tragedi bara så där.
  kram!!

  SvaraRadera
 6. jag brukar tänka att det är ok att må skit ett tag. liksom släppa fram allt. sen är de lättare att ta sig i kragen igen.

  SvaraRadera
 7. Åh lycka till med smakispremiären! Det är faktiskt väldigt kul med mat och hur de reagerar och smaskar osv :)

  Neej precis det finns mjölk i så mkt, men nu vill jag verlkligen trappa ner för jag får nästan ångest när han ammar nu för att han ska få i sig mjölk :(

  SvaraRadera
 8. Ja det var verkligen överjävligt hemskt att höra hennes gråt, tyckte så oändligt synd om henne.

  Vad skönt att du mår bättre, se till att njut av familjemyset nu!
  Kram påre!

  SvaraRadera
 9. Skönt att du känner dig bättre till mods! Och kul med second hand-fynd. Jag mår också bättre, och visst är det underbart med bloggpepp. Tack för dina fina kommentarer!

  SvaraRadera
 10. skönt att det känns bättre! :)

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt fin leoparddräkt! Vill också hitta något i leopard till Liten..

  Skönt också att du verkar må lite bättre. Vissa dagar är skit, det är tur att det kommer nya, bättre dagar.

  SvaraRadera
 12. Såå sööt hon kommer vara i den, ville hellre se henne än Kitty ;-)

  SvaraRadera
 13. Åh usch det kom stora tårar när jag läste det där blogginlägget du länkat till.

  Hoppas du mår bättre och lilla Elly kommer vara bedårande i den fina leooverallen. Hoppas med på att hitta en sån men än så länge ingen tur. =/

  SvaraRadera
 14. Vad härligt att höra att du mår bättre. Önskar er en fin fredag.

  SvaraRadera
 15. Ja, du måste berätta mer om seconhandaffären!! Vill veta! :) Vad heter den? Vart ligger den? :)

  SvaraRadera
 16. Tack allihop! Vissa dagar är skit för oss alla, huvudsaken är bara att de flesta dagarna är bättre!

  Butiken är mycket riktigt Mamas Retro!

  SvaraRadera
 17. Vad sött med leoparddräkt =)

  När det är dåligt så försöker jag också fokusera på någonting bra även om det kan vara svårt.
  Det går upp och ner och idag har jag en lite neråtdag men imorgon kanske det är uppåt igen :)

  Kram.

  SvaraRadera
 18. Vad smart med second hand för barn, varför finns det inte sådana överallt?!

  SvaraRadera