söndag 18 september 2011

Bastu

Min kropp är alldeles mjuk och avslappnad efter bastubad. Äkta bastande på med björkrissmisk. Ellys farbror och faster passade henne så att jag och Niklas fick bada bastu i lugn och ro och vi hade en riktigt fin liten pratstund bland svettdropparna. Det var faktiskt så fint att det nästan kändes lite romantiskt på ett bra sätt för en icke-romantiker som jag.

9 kommentarer:

 1. Låter väldigt härligt. Vi hade tänkt vara romantiska och gå ut och äta och så bara nehej, stannade visst i soffan. haha. Bloggade just om det.

  Men bastu låter ju väldigt, väldigt skönt alltså, var längesen jag bastade. Blir sugen på att stanna på gymet och basta efter träning i veckan.

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt. Det var väldigt längesen jag badade bastu. I början på graviditeten var vi på någon bastu som kallas aufguss (eller nåt sånt) med typ aromoljor :)

  SvaraRadera
 3. Det låter alldeles fantastiskt! :)

  SvaraRadera
 4. Så härligt det lät...men jag slår vad om att ni började längta efter ett tag? ;-)

  SvaraRadera
 5. Men vad underbart med bastu! Efter att har varit tillsammans med en finne i snart sex år har jag verkligen lärt mig uppskatta bastubad...

  SvaraRadera
 6. Men vad underbart med bastu! Efter att har varit tillsammans med en finne i snart sex år har jag verkligen lärt mig uppskatta bastubad...

  SvaraRadera
 7. Livet på landet verkar alldeles alldeles underbart. Hoppas att ni har haft en in helg allihop, kram!

  SvaraRadera
 8. Nu är inte jag så förtjust i just bastu, men det lät himla mysigt! Och det är alltid något speciellt när man får göra något på tumanhand (hur mycket man är älskar att hänga med sina ungar). Haha, jag kan tycka att det är "romantiskt" när jag och Jon har barnvakt nån timma och kan åka och storhandla tillsammans bara vi två..

  SvaraRadera
 9. Johanna: Gör det! Efter träningen är det ju extra skönt!

  Sandra: Mm, det låter mysigt!

  Maria: Ja, lite kvalitetstid med mannen :)

  Molly: Ja, och det var inte länge vi var ifrån Elly :)

  Lina: Ah, finnar kan det där med bastande ;)

  Alicia: Ja, vi hade det riktigt bra där!

  Jos: När man umgås så lite på tu man hand spelar det nog inte så stor roll VAD man gör, det viktiga är nog ATT man gör det.

  SvaraRadera