måndag 12 september 2011

Dag 22 - Mitt beroende


Jag är hopplöst beroende av min iPhone. Jag älskar den och jag vet inte hur många av dygnets timmar jag har den i min hand. På min iPhone kollar jag nyheter, kollar Facebook och Twitter, läser mail, spelar Wordfeud, lyssnar på musik, för Ellystatistik och kollar vädret. Jag använder maps ibland för att hitta, jag tar kort som jag gör snyggare, jag använder Runkeeper när jag springer och ibland händer det till och med att jag ringer ifrån den.
Amen.

16 kommentarer:

 1. Å gud, vad jag känner igen mig. Det har gått så långt att sedan någon (Egoistiska egon, tror jag det var) tipsade mig om en mens-app, så längtade jag lite efter att få mens så att jag kunde börja föra statistik i appen. Ganska sinnessjukt.

  SvaraRadera
 2. Vet precis vad du menar! Mr H surar ibland och säger att jag smeker den mer än honom*S*

  Fast får nog erkänna att den ligger i handen åtminstone 30 av dygnets 24 timmar =)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Haha känns som alla gillar Wordfeud :D Har itne ens en ophone så.

  Yey! Roligt att den gillas :D

  SvaraRadera
 4. Haha, samma här! Ffa wordfeud....

  SvaraRadera
 5. Hihi, det verkar vara ett vanligt beroende det här med iPhone ;) Själv äger jag ingen men har nyligen blivit med iPad, ska genast spana på "babylog", verkar ju skojs och finns kanske till iPad med :D

  SvaraRadera
 6. Ojoj, tur att vi är flera ;)

  SvaraRadera
 7. Jag veet, den är min snuttefilt! ;-)

  SvaraRadera
 8. Ibland hotar Gustav med att ta ifrån mig iphonen för att jag blir för okontaktbar ibland och liksom vill inte lägga ifrån mig den.. Livet skulle inte vara detsamma utan fånen!! :)

  SvaraRadera
 9. Ja, just prata är ju tyvärr inte det den lämpat sig bäst till... Men resten är ju vansinnigt bra :)

  SvaraRadera
 10. Johanna: Haha! Jag måste skaffa en så fort jag får mens igen.

  Miss M: Min snubbe är lika beroende som jag, så han kan inte säga något

  Suzan och Menvisst: Hell yeah!

  Vanadesse: WF är värsta grejen!

  Brittabloggar: Sjukt beroendeframkallande

  Emeli: Word sistah!

  Joho: Det borde ju finnas för paddan också

  Jos: Ja, vi får checka in på rehab tillsammans

  Molly: Skulle aldrig klara mig utan den

  Maria: Elakt av honom!

  Linda: Jag gilla inte att prata i telefon, så jag använder den helst till annat

  SvaraRadera
 11. haha jag känner igen mig, faarligt beroende och den lämnar aldrig min sida :) hihi

  SvaraRadera
 12. Josefine: hehe

  Killmamman: En app där du kan föra statistik över babyns sömn, blöjbyten och amning. T ex hur många timmar han sover per dygn, vilket bröst och hur länge han åt från senast, se diagram mm. Jag har den främst för att kunna se lite mönster och därefter försöka skapa lite rutiner när det gäller sömnen på dagarna.

  SvaraRadera