onsdag 28 september 2011

Dynamiskt

Bloggers nya Dynamic Views - jag gick igång på dem direkt, men fick akut beslutsångest. Magazine, Snapshots eller Mozaic? De är ju alla så snygga! Också måste jag komma på hur jag kan ha kvar min header, för den gillar jag ju. Och länklistan, den vill jag för allt i världen inte vara utan.

6 kommentarer:

 1. Har det här med det nya Google + (vad det nu är?!) att göra? Känner mig lite lost. Men ja, vad coolt det ser ut. Snygga lösningar.

  SvaraRadera
 2. Nu är jag ytlig, men alltså, den där ungen va, vilken himla vaniljbulle. Hon ser så go ut att hon gör min dag när jag läser blogg till frukost. Och så längtar jag lite extra efter vår ofödde plutt.

  /Alex

  SvaraRadera
 3. Läckert, men jag säger som du, det är ju så mkt man inte vill bli av med!

  SvaraRadera
 4. inte för att vara en bakåtsträvare men jag tyckte det hela verkade väldigt rörigt... men å andra sidan var jag en stor motståndare till att facebook skulle ändra sin layout första gången och nu minns jag ju inte ens hur det såg ut från början... :)

  SvaraRadera
 5. Alltså..jag förstod verkligen ingenting!
  Det kändes bara som Moa säger, väldigt rörigt men lite coolt men det blev nästan en bilddagbok och jag vill ju också ha länkarna och så..men sen byter jag ju konstant för jag är inte nöjd som det är men gillar när det är bild bakom men inte alltid de bilder som finns och när jag försöker ladda upp själv så går det inte alls ändå..hmm..klurigt!

  SvaraRadera
 6. Johanna: Det kanske hänger ihop med G+, har inte tänkt på det. Men det ska bli spännade att se!

  Alex: Åh, tack, vad glad jag blir! Förstår att du längtar, det är fantastiskt att ha barn :)

  Omentjej: Det verkar dock som om man ska kunna göra mer ändringar själv om några veckor, då går det säkert att ha en ny view, men smatidigt ha kvar länklistor, header och så.

  Killmamman: Det är säkert en vanesak, men visst, lite rörigare ser det nog ut.

  Kakans mamma: Det kommer nog gå att ha kvar länkar och sånt så småningom. Haha, det är ju så kul att göra om bloggen ibland :)

  SvaraRadera