fredag 30 september 2011

En liten nostalgitrip


När jag var hos mina föräldrar åkte jag på en liten nostalgitrip när de hämtade ner en kartong med mina gamla prylar från vinden. Det där draget hos mig som gör att jag har svårt att slänga saker gjorde sig genast påmint då jag hittade gamla luktsuddisar och mina mjölktänder. Men jag hittade även en hel del som var roligt att återse, bland annat några gamla foton, tidningsutklipp (jag figurerade visst en del i lokalpressen back in the days), filmstjärnor, en teckning föreställande en älva, ett kitschigt skrin som innehöll två tomma My Little Ponytablettaskar och min gamla fina väckarklocka med Snövit och de sju dvärgarna på. Nostalgi på hög nivå!

10 kommentarer:

 1. Älskar nostalgitrippar! Jag har dock tvingats inse att jag var en riktig marodör som liten då alla mina dockor fått håret klippt eller halsen avskuren (?) (Måste fråga mamma om hon missat att berätta om jag var med om nåt traumatiskt som barn.)

  SvaraRadera
 2. Åh, det är sånt som gör att det är så svårt att göra sig av med saker, när man hittar en låda med sånt här.

  Svar: Heidi är en mycket söt liten pungråtta som också figurerat i pressen när hon levde. Den tyska pressen. Egen facebooksida och allt.

  SvaraRadera
 3. Nostalgitripp, åhhh!! så härligt ju! :D

  ...och nu såg jag att du redan sett att du fått en liten award av mig! :)

  SvaraRadera
 4. Å vad härligt! Älskar att rota bland mina gamla saker, jag kan inte heller slänga något.

  SvaraRadera
 5. Men vad mysigt! Alltid lika roligt att minnas! :)

  SvaraRadera
 6. Klockan är ju helt underbar!

  SvaraRadera
 7. vad gjorde du i lokalpressen undrar jag ju då genast? :)

  SvaraRadera
 8. Så fint, sådana minnen kan man försjunka i timvis...

  SvaraRadera
 9. Lisa: Det var värst! Själv var jag sjukt rädd om mina dockor!

  Linda: Ja, och har jag sparat suddisar så här länge är det inte lätt att göra sig av med dem nu!

  Joho: Såg den igår, TACK söt!

  Johanna: Alla dessa minnen :)

  Natasha och Maria: Ja, jag blev så glad av att återse de där sakerna!

  Liw: Ja, visst är den? Älskade den!

  Killmamman: Äh, det var inte så spännande; typ klassen vann Nutidsorientering, jag och några till ordnade en konsert för att samla in pengar till Kosovo, Luciatåg…

  Molly: Precis! Alla minnen väcks till liv.

  SvaraRadera