lördag 10 september 2011

Fredagsmys á la småbarnsfamilj


Niklas slog på stort och gjorde oxrulader till middag igår och vi bestämde oss för att vara en seriös familj och äta i köket och inte framför TV:n. Elly fick sitta med vid bordet i sin stol och timade så klart in stora bajslasset mitt i maten. Vi kunde inte annat än att skratta medan vi sköljde av stolsdyna och unge under vattenkranen i köket, sköljde upp kläder i handfatet och gjorde rent skötbordet. Ruladerna smakade utsökt, de vuxna i familjen blev mätta och belåtna, barnet fick lätta på trycket så det var ett lyckat fredagsmys.

8 kommentarer:

 1. Det såg ju helt underbart gott ut! Och lät som en riktigt mysig fredagsmysstund. Jag älskar när det händer såna där saker, som gör att man liksom skrattar ordentligt tillsammans.

  SvaraRadera
 2. Hihi, ibland behövs det inte så himla mycket för att alla ska vara nöjda och glada. Lite oxrullader och bajs säjer du alltså... Hm.. Man kanske borde prova det nästa fredagsmys?! Eller näe... det blir nog inte lika charmigt när det inte är en liten urgullig unge inblandad..haha

  SvaraRadera
 3. Åh, det där ser ju jättegott ut! Här orkar vi inte laga någon ordentlig mat riktigt, och handlar liksom inte hem mer än nödvändigt heller. Typ "ifall man får värkar mitt i värsta middagen och inte pallar käka".

  SvaraRadera
 4. Det såg ju riktigt småbarnsfredagsmysigt ut! :)

  SvaraRadera
 5. Johanna och Regnsjuk: Tja, det blir en hel del gemensamma skratt med en liten unge i huset!
  Charlotta: Jo, snälla gör det! Tänk var förvånad din karl skulle bli!
  Muerta: Eh, passa på och ta det lugnt bara, unnan er hämtmat och så!
  Maria och Linda: Rejäl husmanskost till fredagsmys FTW!

  SvaraRadera