söndag 4 september 2011

Glimtar av vecka 35


Vecka 35 var veckan då Elly fick börja borsta tänderna, vi babysimmade utan hysterisk gråtfest, vi fikade med Josefine, Elly fick sitta i barnstol när jag lunchade på en uteservering, brorsan kom på besök, det äntligen blev picknick, vi åkte på utflykt och jag åt amerikanska pannkakor med glass och blåbär till söndagslunch.

14 kommentarer:

 1. Variation mår man bra av - nu har jag gjort en rätt drastisk förändring=)

  SvaraRadera
 2. Låter som en himla bra vecka :)

  Han har klarat sig från feber och verkar inte lika snuvig idag, så vi får se vad som händer. Natten var som vanligt, dvs vaknar varannan timme... Jag tror han är inne i nån period för för någon månad sedan vaknade han bara en gång per natt... :/

  SvaraRadera
 3. Gillar hon tandborstningen? :) vi är inne på vår andra tandborste nu, det satte sig ngt i botten på tandborsten som typ var gult och som satt som bara den..fick inte bort det så lika bra köpa ny och då passade jag på att ta en ny färgkombo denna gång.. :) Nu är jag väldigt noga med att skölja och kanske lite äckligt men med rena fingrar givetvis dra igenom borsten så att jag ser att inget ligger där. Hon gillar inte alls att borsta övertänderna, är ju lite glapp emellan tänderna där..kanske därför?
  Vilken vecka! jag har aldrig ätit amerikanska pannkakor eller lönnsirap för den delen men jag fantiserar i hemlighet.. ;P
  Hihi..jag tog en hel drös med kort som kanske inte är så snälla mot henne sen där jag härmar hennes miner..haha..
  Mysig vecka ni haft! :) Näee, GB finns inte här, inte Kling heller utan hennig Olsen och diplom-is..vissa är goda men de är inte tillräckligt goda till det priset.
  Ikväll fick jag Junie i säng till 21 och då fick hon ändå kvällsmat vid 18 och sen vid 19 och en promenad på köpet plus en massa gos. Men icke. Hon var på bra övertid men det tog inte jättelång tid innan hon, tyvärr, gråtit sig till sömns.. :( så nu känner jag mig lite ensam här..så stört men sant! Var uppe och pussade på henne precis och det var nästan så hon vaknade men det är ju så sällan hon ligger still och jag kan göra så :)
  Natti på dig

  SvaraRadera
 4. Låter som en rätt bra vecka tycker jag :)

  Tack för grattiset!

  SvaraRadera
 5. Så vansinnigt söt hon är!

  SvaraRadera
 6. Ett sådant litet sött charmtroll du har producerat :)

  SvaraRadera
 7. Åh, den där grodan är så himla gullig. Och Elly med såklart. Näst sista bilden är ju helt smashing.

  sv: Om det här med resor: måste bara inflika att jag varit på många avkopplande svenneresor också. Älskar både äventyrliga resor och att ligga som en död säl vid poolen och inte röra mig ur fläcken. Gött på olika vis liksom.
  (Och mina föräldrar kände förresten inga Harald och Sigrid, men jag frågade i alla fall!)

  SvaraRadera
 8. Låter som en riktigt bra vecka med andra ord! :)

  SvaraRadera
 9. SV: Ja, det är helt otroligt. Dock kommer han nog alltid att vara min lilla bebis, varesig han kan gå eller inte eller om han för den delen är fyrtiofem.

  Elly är så himla söt, jag vill äta hennes kinder till frukost! Obs, ej psykstörd, bara bebiskär!

  SvaraRadera
 10. Vilken fin vecka ni verkar ha haft!

  SvaraRadera
 11. Verkar ha varit en bra vecka!

  SvaraRadera
 12. En mycket bra vecka verkar det ha varit. Elly ser verkligen hejjig ut :)

  SvaraRadera
 13. Så rund och go hon är!

  Dopet gick jättebra:) Va skönt att du inte känner av tänderna då! :)

  SvaraRadera
 14. Men gölliga grodan då!

  Vi har kört med näsfridan, i början gick det bra, hon såg mest lite chockad ut. Men nu däremot slingrar hon sig som en orm så det är jättesvårt att få det att funka, så nu hoppas jag att det dröjer till nästa förkylning!

  SvaraRadera