måndag 26 september 2011

Höstsol FTW!Under en timme idag sken solen och det blev alldeles sensommarvarmt och skönt. Den där timmen råkade sammanfalla med min och Ellys timslånga skogspromenad, ibland har man tur alltså! Jag njöt och lapade i mig sol och Elly sov gott i vagnen, alldeles utmattad efter att ha sjungit och tittat på andra barn på gruppverksamheten Stor och liten, som vi besökte på förmiddagen.

8 kommentarer:

 1. Älskar när det blir sol precis när man ska gå ut! Här är det mulet, hoppas vädret blir lite bättre om en stund, när jag ska ut!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var verkligen jättevarmt och skönt i förmiddags! Hann bara känna det på vägen mellan bilen och gymet, men ändå!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt! Själv har jag varit ute med hunden i skogen idag, vi har haft fantastiskt fint höstväder och jag blev så full av energi att jag nu tänker putsa fönster! (Jösses, hur ska det sluta?!)

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt ni verkar ha haft det! Här är det också riktigt varmt och soligt.

  SvaraRadera
 5. Så skönt med höstsolen som ännu värmer om vi har tur :-)

  Vi har haft tur två helger i rad på torpet o lagt trall - sooooligt o inte en regndroppe så vi har lagt stor altan färdigt på två helger (trots grannars avbrottsförsök med trevliga samtal o fikainbjudningar!!)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Amanda: Ja, man blir så glad när man har sån tur!

  Suzan. Tack snälla!

  Johanna: ja, ändå!

  Linda: Imponerande!

  Natasha: Skönt!

  Mia: hehe, jag skulle aldrig få något gjort om jag hade grannar som ville bjuda på fika!

  Muerta:Tack sötis!

  SvaraRadera