tisdag 20 september 2011

Itsy bitsy

När Elly fick sina första tänder för några veckor sedan var jag så glad över att hon inte använde dem vid amning. Och det var ju skönt så länge det varade. Nu har hon nämligen börjat markera att hon inte vill äta mer genom att bita till i bröstvårtan med sina sylvassa små tänder. Allra värst var det den gången då hon bet tag samtidigt som hon ruskade på huvudet och drog det ut från min kropp. Jag kved till av smärta, Elly skrattade.

Det får gärna dröja ett år eller så tills framtänderna i överkäken bryter igenom.

10 kommentarer:

 1. Men aaaaaaj! Det låter ytters oskönt.

  SvaraRadera
 2. Men fy vad ont det måste göra! William har ju börjat med att bita med tandköttet på bröstvårtan och bara det gör ont. Det känns lite jobbigt att tänka på vad som komma skall... ;)

  SvaraRadera
 3. uuuuuuhhh, det gör ont bara jag läser det...

  SvaraRadera
 4. Oh aj aj! Lät mindre (!) mysigt.

  Sv: Ja alltså jag vet inte vem hon tror att hon är eller vad hon tror att hon kan egentligen men det är så sjuka metoder så jag blir galen när det kommer till just det där med skrik-nattningen. Jag slutade ta reda på så mycket mer om henne när jag hörde om den metoden så kan väll iof inte säga så mycket om det men det var tillräckligt för att jag skulle må illa av att läsa om hennes ideér-.

  SvaraRadera
 5. Hihi..vet du, det är bara värst när de har de tänderna i underkäken. Det tycker i vart fall jag, Junie är väldigt snäll mot mig och har slutat helt med sådana där dumheter som att bita och trycka ifrån, helst sparka på det andra bröstet också.. ;) Och det är jag ju otroligt tacksam för! Men ibland så rullade hon bröstvårtan mellan tänderna..det var mindre trevligt.

  SvaraRadera
 6. Haha, men AJ! Och så skrattar hon :)

  SvaraRadera
 7. Ja, AAAJJJ!

  Kakans mamma: Det var skönt att höra!

  Josefine: Jag tyckte hon verkade knepig när jag läste vad hon hade skrivit om förlossningar, typ att "om man är duktig och tränar enligt hennes program inför fl, så gör det inte ont oh går på 15 min".

  SvaraRadera