söndag 11 september 2011

Kalas


Igår var vi på kalas hos Susanna, som verkligen hade anledning att fira, då hon både har gift sig och fyllt 30! Jag har tidigare beundrat hennes proffsigt finfina cupcakes på bild och igår fick jag även smaka på dem och jag kan lova att de var lika goda som de ser ut. Yummy!Elly tyckte det var kul att träffa andra bäbisar, men ännu roligare var det att leka i lille H's babygym, det var faktiskt så roligt att hon gav till höga glädjetjut! Och Niklas och jag, eller främst jag, tyckte det var ungefär lika kul att få prata bäbis med andra bäbispäron.

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara kakor, för mig är det där ofattbart att man kan baka såna fina bakverk på riktigt. Ser hur smarrigt ut som helst!

  Och lilla Elly, så söt hon är. Fina unge!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Prata bebis is da shit =)

  Grattis på Ellys 5 månaders dag så här lite dagen efter =)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt ni verkar ha haft! Och vilka fantastiska cupcakes!

  SvaraRadera
 4. Alicia: Eller hur? De var så otroligt fina!
  Johanna: Verkligen!
  Sandra: Ja, Susanna är grym!
  Miss M: Tackar i efterskott! Ja, bäbissnack tröttnar jag nog aldrig på!
  Natasha: Eller hur?!

  SvaraRadera
 5. Vilka cupcakes, helt fantastiskt! Man lär ha rullat hem från det kalaset!! :)

  SvaraRadera