torsdag 1 september 2011

Länkkärlek deluxe á la Fifi: The End

Länkkärleksmånaden är officiellt över, jag upptäckte igår morse att det var den sista augusti och tog därför igen lite missad länkkärlek under dagen. 22 bloggar har jag tipsat om och nu ska jag absolut se till att bli bättre på att ge sporadisk länkkärlek, för det finns ju så många fler fantastiska bloggar, för att inte tala om alla nya jag hittar lite då och då, ofta genom att ni länkar till dem.

Länge leve länkkärleken!

3 kommentarer:

 1. Jag har personligen älskat din länkkärleksmånad! :) Helt otroligt som du säger vad många bloggar det finns och jag har funnit en del som jag nog kommer fortsätta läsa, känns skönt att komma över ngr nya!

  Ja du..jag tänkte på det också men du har väl kanske lite familj och vänner i närheten?
  Här sitter jag mitt ute i norska urskogen och känner liksom ingen så jag skall faktiskt ta och börja i lite gruppaktiviteter här nu..haha.. ;)
  Ja fy tusan vad ont det gjorde när mjölken rann till..jag tog faktiskt kort för de blev ju helt gigantiska!

  SvaraRadera
 2. Du har kört på så himla bra! Jättekul att tipsas om nya bloggar.

  Jag börjar få ångest av länkkärleken för det känns som att jag aldrig kommer hinna med alla (man hittar ju nya hela tiden etc) så jag ska nog slänga upp några till, och sen också länka sporadiskt när jag får ett infall. Sjukt ovärt att få dåligt samvete över att inte kunna länka till alla.

  SvaraRadera
 3. Det har varit grymt med din länkkärlek! Har hittat massor med nya, fina bloggar:) Ska absolut bli bättre på att ge egen länkkärlek också. Och så är jag så klart otroligt stolt och smickrad över att jag fick vara med :)
  kram!

  SvaraRadera