tisdag 20 september 2011

Lite tomt

Den första kvällen när Niklas har åkt till Norge känns det alltid lite sorgset. Det är tomt i lägenheten och det känns tomt inuti mig. Jag saknar våra kvällar då vi sitter i soffan och skojretas med varandra medan Elly äter innan hon somnar för natten och hur vi när vi går och lägger oss tillsammans beundrar vår fina dotter.

15 kommentarer:

 1. Jag förstår det! Måste vara lite jobbigt att han är borta så pass långa stunder. Jag tycker ni är duktiga som grejar det!

  SvaraRadera
 2. Tur att du har Elly så att det inte blir jättetomt! :)

  Ser att ni nästan var i mina hemtrakter då ni var på landet :) Är från Nyköping så inte helt långt från Björnlunda!

  Och just det, jag tänkte på dig, rensade min garderob och hittade en t-shirt med bambi på. Jag kommer nog inte att använda den mer så det kanske är något som du vill ha? Strl 36 från H&M, endast använd ett par gånger. Hör av dig! :)

  SvaraRadera
 3. Jag kan tänka mig att det blir tomt... :(
  Ja. gör gärna det! Skriver om tåg+bebis alltså :)

  SvaraRadera
 4. Usch tråkigt... men kan tänka mig att det känns desto bättre när ni ses igen iallafall..

  & hallå, vilket wordfeud-proffs du blivit =)

  SvaraRadera
 5. Men åh! Hjärtknip så fint.

  SvaraRadera
 6. Jag förstår verkligen att det känns tomt och du gör det så bra som är själv med henne så mycket. Henrik var borta tre veckor när Vilja var nästan nyfödd och ibland jobbar han dygn, det tycker jag är lite tråkigt och ensamt :(

  SvaraRadera
 7. Å det måste vara jättejobbigt när han åker.. Ni är så duktiga som är helt själva så långa perioder!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker ni är otroligt duktiga som klarar det. Det är tufft att vara helt ensam med en bebis, även om hon är snäll!

  SvaraRadera
 9. Jag kan inte ens föreställa mig. Jag saknar Christoffer som en tok när han är på jobbet, men jag vet ju iallafall att han kommer hem varje dag. Du är sjukt stark som klarar att ta hand om Elly helt själv när Niklas är borta, och han är också stark som klarar att hantera saknaden av sina fina tjejer när han är borta.

  SvaraRadera
 10. Jag är så imponerad av att ni fixar det. Men det är en vanesak antar jag. Hoppas att tiden går fort så att N snart är hemma igen! Kram

  SvaraRadera
 11. Förstår att det känns jättetråkigt när han måste åka iväg igen! Kram!
  Och tack, det ska bli jättespännande att börja kursen! Dessutom är det skönt att den kommer vara på jobbet, så man behöver inte åka nånstans.

  SvaraRadera
 12. Atomflickan, Maria, Sparkles, Le Velour, Jos: Tack! Idag har jag dock inte känt mig alls duktig, utan bara stressad över ingenting och gnällig.

  Linda: JAAA! Klart jag vill ha Bambi!

  Johanna: Gjort :)

  Kakans mamma: Kram söta du!

  Sara: Jag har övat lite ;)

  Johanna: :)

  Sandra: Förstår att det måste kännas ensamt! Och i början var det allra värst tycker jag

  Linda: Tack :)

  Natasha: Perfekt ju!

  SvaraRadera
 13. Ni verkar ha det så himla fint ihop, du och Niklas. Förstår tomheten som uppstår varje gång han lämnar er för Norge. KRAM!

  SvaraRadera