söndag 4 september 2011

Lördagsutflykt

Tro det eller ej, men vi kom iväg på en riktig utflykt igår! Till Gunnebo Slott bar det av. (När vi väl hade fått babyskydd med bäbis på plats, lyckats fälla ihop vagnen och knö in den i bagaget, åker man inte bil ofta är det svårt att få rutin på det där. Och när vi väl hittade dit; GPS:en tog liksom inte hänsyn till avstängda vägar)När vi kom fram sa vi -Är det här slottet?
Vi hade förväntat oss något pampigare än en stor trävilla med lite pråliga detaljer, men det var fint ändå. Trädgården var fin, men den hade förstås varit ännu finare om Edward Scissorhands hade fått härja fritt där.


Brorsan njöt av solen.
Vi var inte inne i Slottet, utan nöjde oss med att promenera runt omkring.


Vi bestämde oss för att åka ut till havet en sväng är vi ändå var ute. Vi knappade in Askimsbadet på GPS:en, eftersom det är barnvagnsvänligt där. 


GPS-tanten ledde oss dock till fel Askimsbad och medan vi letade efter det rätta blev vi attackhungriga, så vi köpte med oss pizza som vi åt vid det riktiga Askimsbadet efter att jag plötsligt kom på hur vi skulle köra dit.

Så kom vi hem, mätta, nöjda med vår utflykt och ganska trötta. Min bror konstaterade att det tar på krafterna att åka ut på familjeutflykter och vi slocknade vid 22-tiden båda två.


14 kommentarer:

 1. Vad fint det var där och det låter som en härlig utflykt! :)

  Haha jag tyckte också att man borde passa på, men från sambon fick jag ett "Sorry älskling". Haha ;)

  SvaraRadera
 2. ååh det är ju så fint och mysigt där!!!

  SvaraRadera
 3. Maria: Det är inte lätt att timea in bådas lust heller…
  Natasha och Jessica: Ja, det var fint!

  SvaraRadera
 4. GPS-tanter är av ondo! Det enda roliga med sånna är den släpiga Jamaicanen min vän O har laddat ner, men så kör han begravningsbil och kan liksom inte åka runt och fråga om vägen, backa på gårdar och titta på utsikten när han är ute och kör. Jag älskar att kolla karta, fråga om vägen, titta på fina hus och virra runt. Resan är liksom målet för mig - inte målet.

  SvaraRadera
 5. mysigt med utflykt. svenska slott är ju tyvärr väldigt opampiga, tacka vet jag tyska slott med tinnar och torn (inte för att ag sett något i verkligheten, men de ser fina ut på bild :)

  SvaraRadera
 6. Jäklar vilken söt bild på tjejen!!

  SvaraRadera
 7. Linda: Ja, egentligen borde man ta sig tid att åka utan GPS, våga åka fel och fråga efter vägen. Jag älskar dessutom att åka bil!
  Linda: :)
  Killmamman: Typsikt Sverige att t.o.m. Slotten ska vara "Lagom". Jante!
  Johanna: :)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar bild på Kiddo! Sötast i världen.

  SvaraRadera
 9. När jag flyttat in till mitt slott så kan du få komma och hälsa på där också! Jag hade tänkt mig Läckö Slott på Kållandsö men det är tydligen inte beboeligt..väldigt kallt säger de men wth..elda då säger jag! :D

  Störtskön bild på Elly och tungan!

  SvaraRadera
 10. Haha, jag dör av tung-bilden, så himla rolig. Nu har både jag och min kille skrattat (alltså på ett snällt "herregud vad söt hon är"-sätt) åt den och D konstaterade att du har en galet cute kiddo. Fast han sa inte galet cute, han sa "himla söt".

  SvaraRadera
 11. Förut pratade John Cleese i vår gps (man kan ladda hem en massa olika röster). När man kom fram sa han att han inte tänkte hjälkpa till att bära mina väskor. Sedan dess blir jag alltid lite iriiterad när jag ser den mannen på tv.

  SvaraRadera
 12. Alltså: Bilden på Elly är en "måste-spara-till-eventuellt-studentplakat". Helt fantastisk! Hon är så söt och gör så roliga miner, men den här var bäst hitills!

  SvaraRadera