torsdag 1 september 2011

Post Wordfeudberoendet

Psst, jag tror jag kan hantera Wordfeud nu; det är min tur i 14 partier och jag måste inte spela direkt, jag blir inte nipprig om det inte är min tur i något spel och jag kan spela på kvällarna innan jag ska sova utan att det stör min skönhetssömn. Har jag inte kommit långt?

Det är dock tur att ingen har frågat hur det gick med interventionen.

9 kommentarer:

 1. Jag har tio spel igång så jag har fullt upp ändå, så känn ingen stress här inte! :)
  Sent igår kväll la jag demonstrativt ifrån mig luren och förbjöd mig själv att kolla om den gröna lampan lyste, ett steg i rätt riktning iaf men jag blir fortfarande lätt stissig när det piper i mobilen, funderar på om jag ska ta bort signalen..

  SvaraRadera
 2. Mitt funkar fortfarande inte...buhuu.

  SvaraRadera
 3. Jag kunde ju inte hålla mig borta särskilt länge. Eller rättare sagt min sambo kunde inte hålla mig borta utan drog hem appen till mig (trots mina högljudda protester). Nu är jag fast och det där med att hålla det på en lagom nivå har jag märkt är lättare sagt än gjort.. HJÄLP! ;)

  SvaraRadera
 4. Uff. Jag vågar inte installera det där (har hört att det finns till Android också). Jag har aldrig någonsin gillat Alfapet, men finns det ett (databaserat) beroende man kan fastna i så gör jag det. Lätt.

  SvaraRadera
 5. så skönt att det är under kontroll :)

  SvaraRadera
 6. Du e sååå sölig att jag måste skriva upp mina smarta ord på post-it lappar (som jag tappar).

  Det är din tur (sen 13h).

  SvaraRadera
 7. Jag törs inte testa. Jag litar inte på mig själv när det gäller såna saker.

  SvaraRadera
 8. Vad kul :)
  Om du vill spela med mig så heter jag interlöparn :)

  SvaraRadera