måndag 5 september 2011

Söta drömmar

Det är väl lite typiskt, men kanske inte särskilt förvånande, att min andra dröm* om Elly skulle handla om bajs. I natt drömde jag nämligen att det plötsligt en dag var vanligt, brunt bajs i hennes blöja istället för det senapsgula, lite rinniga och klistriga.

*Min första dröm om Elly hade jag i förra veckan. Jag drömde då att hon hade på sig ett par blommiga gummistövlar, som hon plaskade runt i. Hon var mindre än i verkligheten, men kunde gå.

5 kommentarer:

 1. Hoppas hoppas det blir fint bagagelucke-loppis-väder på söndag!

  SvaraRadera
 2. Ja visst blir man stolt, Märta kryper ju och har sig. Men en tand, EN TAND. Jag ska införskaffa tandborste genast!

  Nästa år blir det picknick deluxe, det kan jag lova! :)

  SvaraRadera
 3. Nej jag vet inte riktigt hur jag ska göra. På ett sätt vore det skönt men vet att jag skulle sakna det ganska så snart. Får väl se helt enkelt :) Kul att se att så många inte vill att jag slutar iaf.

  Haha galet att man drömmer om sin bebis bajs ^^ Kanske inte så konstigt iofs när hela ens värld kretsar runt sin nya lilla familjemedlem :)

  SvaraRadera
 4. ha ha

  vad mon en dröm tolker hade sagt ;)

  SvaraRadera
 5. Ibland känns livet som en enda stor bebisbajsfest!! ;)

  Att jag inte tänkte på det.. Det är klart han övar på att ge Elly pussar, vad annars! ;)

  SvaraRadera