torsdag 29 september 2011

Tåg vs buss

Apropå att åka tåg med bäbis, så har det ju blivit en vända till nu och jag kan konstatera att det är betydligt lättare att åka tåg än att åka buss eller spårvagn. På tågen är folk nämligen snälla och hjälpsamma, medan de på bussar och spårvagnar bara tänker på sig själva och suckar åt en. Det är min slutsats.

Förresten, ni som vill ha fler tips angående att åka tåg med bäbis, läs kommentarerna till mitt inlägg, där schyssta läsare har delat med sig av sina tips och erfarenheter!

2 kommentarer:

  1. Jag åker ofta tåg med min lilla (4,5 månader nu) och nu har jag upptävckt skötbord på tåget. Visste jag inte att det fanns. Dock ett minus är att det inte fnns någon tågpersonal som kan hjälpa till när man ska ombord. Åkte när min man jobbade och var tvungen att bli eskorterad av en vän för att få med vagn, resväska och bilbarnstol. Men eftersom tåget är på perrongen typ tre minuter och ingen hjälp finns att tillgå så var det på sekunden att vi hann med. Svettigt värre!

    SvaraRadera
  2. Fatima: Jag har åkt med Västtåg några gånger och du funkar hur bra som helst, det finns lift, stor toa med skötbord och så. Det var svårare när vi åkte x2000 för ett par veckor sedan, det hade jag nog inte klarat själv...

    SvaraRadera