fredag 23 september 2011

Vilse i pannkakan

Jag tittade just ut genom fönstret och tyckte att det såg trevligt ut med lite vårsol. Sedan började jag fundera över vilken månad det är och kom fram till att föräldraledigheten inte bara gör mig dag- och veckovill, utan helt lost.

10 kommentarer:

 1. Å, jag får också ofta tänka efter. Inte länge, men en sekund eller två liksom. Samma som när någon frågan "åh, hade ni kul sen i lördags/onsdags/söndage/helgen?" för då tar det alltid 10 sekunder innan jag kommer ihåg vad jag gjorde den aktuella dagen.

  SvaraRadera
 2. Nu har jag lagt till dig på bloglovin så jag kan följa dig även i bloggvärlden :)

  Edvin minns jag gapade och svalde maten direkt (nu är det 4 år sedan, så jag kan dock ha förskönat hela historien. men några större svårigheter var det inte). Tore han stenvägrade överhuvudtaget att smaka. Han till och med kräktes när han blev lite större och man lurade i han mat ... tur att jag hade så det räckte tills han blev 11 månader och jag slutade amma ... ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaaa månader, dagar och tider är liksom bara i en stor klump på något vis!? Ganska ofta man tror att det är en helt annan dag än vad det är... Kan vara både bra och dåligt ;D

  SvaraRadera
 4. Haha, samma här!
  Jag har liksom missat hela året känns det som..och om 1,5 vecka är min föräldraledighet slut ;(

  SvaraRadera
 5. haha, du får trösta dig med att du inte är ensam! när någon börjar prata om en specifik vecka får jag börja med att gissa vilken månad det kan vara, iofs har jag alltid varit rätt dålig på att hålla koll på just veckor..

  SvaraRadera
 6. Samma här. Verkligen noll koll på allt just nu. Jag häpnade alldeles nyss över att det är fredag och att lille V är en vecka idag. Helt rubbat. Hur gick det till?
  Och det är faktiskt lite som vår ute idag, om man bortser från höstvindarna.

  SvaraRadera
 7. Ja det här med tidsuppfattning kan verkligen bli lite svajjigt när man är föräldraledig. Ibland störtskönt, ibland läskigt!

  SvaraRadera
 8. Oj! Låter jobbigt. Men tänk om det hade varit vår nu och soligt.

  SvaraRadera
 9. håller m jos - va glad att du inte är en ensam förvirrad.
  Jag också liksom.

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att det finns fler som är lika förvirrade!

  SvaraRadera