torsdag 15 september 2011

Vuxenpoäng

Igår när jag köpte skor valde jag ett par med rejäl sula och utan klack för att få ett bra grepp under höstens barnvagnspromenader på lövvåta gångbanor. Sedan packade jag ner två par jeans och de rejäla bootsen, istället för små klänningar och pumps, inför helgens vistelse på landet. Så förnuftigt, så vuxet. Så olikt mig.

7 kommentarer:

 1. Haha, ja man slutar aldrig att förvåna sig själv! Känns som att barn = inflation i vuxenpoängens värld.

  Tack förresten för din fina kommentar. Men jag vet inte om jag är så påhittig egentligen, men skriver kanske inte så ofta om "och sen gick 3 timmar utan att vi lyckades sysselsätta oss med något". Är nog rätt lat jag med.. :)

  Hoppas ni får mysigt på landet!

  SvaraRadera
 2. Du ser, det kanske är lillans förtjänst att du samlar lite vuxenpoäng nu :) Men det var väldigt förnuftigt av dig, det måste jag säga! :)
  Ha det så mysigt i Gnesta! :)

  SvaraRadera
 3. Ibland förvånar man sig själv :). Fast jag är nog fortfarande i lite ofas, men jag har lärt mig att inte ta den vita blusen när vi ska till lekparken!

  SvaraRadera
 4. Snyggt, riktiga vuxenpoäng där!

  SvaraRadera
 5. Grattis!
  Du har just vunnit vuxentävlingen.

  SvaraRadera
 6. Jos: Ja, man får ju automatiskt en miljon vuxenpoäng bara av att skaffa barn. Och det är ju klart att man bloggar mer om det man gör, än om det man inte gör, men du verka ändå vara väldigt driftig!

  Linda: Hihi :) Tack!

  Atomflickan: Jag är inte helt förnuftig än, det kommer nog att komma dagar då jag trippar runt i klackar i sandlådan…

  Johanna: :)

  Killmamman: De ökar och ökar vettu!

  Emeli: Tackar tackar :)

  SvaraRadera